sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires elèctriques per a pujar escales: Preu, instal·lació i més

En el mercat existeixen moltes solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques, entre elles les cadires elèctriques per a salvar escales. Aquestes cadires elevadores ajuden les persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edata pujar i baixar les escales amb total autonomia i màxima seguretat, sense perill de caigudes.

En aquest article t'oferim informació interessant per a coneguis millor què és una cadira salvaescales, els diferents tipus de cadires que existeixen en el mercat i els seus preus.

 

Cadires elèctriques per a pujar i baixar escales

 

Les cadires pujaescales són un dispositiu mecànic que serveix per a pujar i baixar escales. Un seient giratori es desplaça per un rail, instal·lat en l'escala, per a portar a l'usuari a altres plantes. L'usuari pot manejar el salvaescales assegut en la pròpia cadira o pot conduir-la fins a la planta desitjada a distància, mitjançant un control remot.

Les cadires elevadores poden instal·lar-se en escales rectes, corbes, en interior o en intempèrie.

Aquestes cadires són realment útils per a ajudar les persones amb alguna discapacitat física o mobilitat reduïda, per a les persones majors i, sobretot, per a aquelles persones amb dolor en els genolls, cames i altres articulacions.

Així mateix, una cadira salvaescales pot recórrer qualsevol tipus de distància, ja sigui per a salvar 9 plantes de desnivell o per a pujar tan sols un o dos graons.

La capacitat de càrrega màxima de les nostres cadires subeescales és de 160 Kg., però depenent del model triat, el límit de pes pot variar.

A més de ser una perfecta ajuda per a l'accessibilitat (dins o fora de casa), les cadires salvaescales són molt confortables, s'instal·len ràpidament i sense necessitat de fer obres a casa. Ah!, i són plegables, per la qual cosa ocupen molt poc espai i poden adaptar-se perfectament en qualsevol entorn sense ser un obstacle.

 

El preu d'una cadira varia en funció de diversos factors a tenir en compte:

La distància a salvar és important, evidentment a més distància, més guia i més cost. Si el tram és recte o corb també determinarà el preu final ja que la fabricació d'un elevador amb corbes sempre és més difícil i laboriós.

Si la instal·lació és per a interior o per a intempèrie també encarirà el preu perquè per a intempèrie s'hauran d'utilitzar materials més resistents a les inclemències del temps.

Finalment, dir que cada model de cadira té els seus opcionals i extres. Depenent dels complements desitjats el preu final també variarà.

És important saber que la guia d'aquestes cadires es fa totalment a mesura de cada escala, per la qual cosa la seva reutilització en un futur és difícil, especialment quan es tracta d'una escala amb corba. Aquesta informació és important tenir-la present per si algú pensa revendre-la quan ja no s'utilitzi. El teu salvaescales es fa a mesura i no serveix per a altres escales.

Si tota aquesta informació t'ha estat d'interès i estàs pensant a instal·lar una cadira salvaescales a la teva casa o comunitat de veïns, Válida sin barreras t'ofereix tot l'assessorament que necessites de forma gratuïta. Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost totalment a mesura i sense compromís, adequat a les teves veritables necessitats, previ estudi de l'escala sense cap cost.

 

 

Plataformes elèctriques per a salvar escales

 

Una altra solució molt útil per a la supressió de desnivells verticals són les plataformes salvaescales. Igual que ocorre amb les cadires, les plataformes es connecten a un eix fix (una guia). No obstant això, les plataformes permeten portar a una persona en la seva cadira de rodes, podent pujar i baixar les escales amb total autonomia.

Les plataformes també són plegables, per la qual cosa ocupen poc espai allí on van instal·lades i queden perfectament integrades en l'entorn. A més, poden col·locar-se en trams corbs i rectes, així com en espais interiors i d'intempèrie. Per la seva versatilitat, són una solució molt pràctica i aconsellable per a locals públics, hotels, restaurants, botigues i comunitats de propietaris.

A Válida sin barreras també disposem de diferents models de plataformes elèctriques per a la supressió de qualsevol barrera arquitectònica.

 

Si necessites més informació sobre cadires o plataformes salvaescales, telefona'ns al telèfon gratuït 900 414 000. Els nostres assessors tècnics experts en accessibilitat t'assessoraran sobre la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu