sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires elevadores de segona mà

cadires elevadores de segona ma

Buscar una solució per millorar l'accessibilitat requereix temps. D'entrada, hem de saber què tipus de producte s'adapta més a les nostres necessitats i si, en un futur, ens seguirà servint o quedarà obsolet. Per donar aquest primer pas, sempre és aconsellable informar-se bé, no solament per internet, sinó també contactant amb empreses dedicades a la instal·lació d'aquest tipus de solucions.

Si tenim una idea més o menys aproximada del producte que necessitem, és el moment de dir-se a fer el pas i sol·licitar pressupost. En la majoria d'ocasions, el preu pot variar depenent del model, termini de lliurament, ubicació, garanties, serveis postvenda… Pel que moltes persones consideren l'opció de comprar un producte de segona mà.

Entre les solucions domèstiques més buscades del mercat d'ocasió trobem les cadires elevadores (o cadires salvaescales). Les cadires elevadores de segona mà són una opció per a les persones que solen busquen una solució immediata i econòmica, però són la millor opció?

Si busquem cadires elevadores en directoris com milanuncios o segundamano podem trobar ofertes de particulars i empreses. En gran part, es tracta de persones que van instal·lar aquest tipus de solucions i a dia d'avui es troben que la persona que les utilitzava ja no està o es tracta d'un model obsolet que solament implica avaries i despeses. D'aquesta manera, penjar un anunci en internet pot ser una manera de recuperar una inversió realitzada.

D'altra banda, hem de preguntar-nos si el producte que s'anuncia és el que millor s'adapta a les nostres necessitats. Les mesures de la cadira elevadora, de l'ample de la guia, del radi de gir en una corba o l'altura del seient poden acabar determinant si l'opció és vàlida o no, encara que ja haurem realitzat el pagament abans de provar la cadira. En el cas que una empresa s'ofereixi a realitzar l'adaptació de la cadira, hem de considerar si el preu de l'adaptació està inclòs, que tipus de garantia contempla i si s'utilitzessin recanvis originals (la substitució per peces d'imitació escurça considerablement el funcionament de la cadira).

Però de tots aquests punts, el factor més important és l'estat de la màquina. Abans de comprar qualsevol solució, ja es tracti d'una cadira elevadora o d'un cotxe d'ocasió, hem de conèixer el passat del producte. En el cas de les solucions en accessibilitat, les hores de funcionament i el tipus d'usuari que ho ha utilitzat suposen una informació clau si volem estalviar-nos diners en avaries.

Per exemple, canviar els corrons (el que connecta el seient amb la guia) perquè estan desgastats equival a una reparació que ronda els 1000€. En altres ocasions, la cadira pot haver-hi estada exposada a canvis de tensió en el corrent elèctric, un fet freqüent en els habitatges antics, i que poden acabar cremant la pròpia electrònica de la cadira.

Optar per una cadira elevadora suposa exposar-se a el de “el barat surt car”. Davant un preu atractiu hem de comparar si l'adaptació està inclosa i que tipus de garantia contempla la cadira. A més, recorda que molts fabricants inclouen clàusules que eliminen qualsevol garantia si es detecta que la cadira ha estat modificada per una persona no autoritzada.

Per això i per estalviar-te sorpreses, t'aconsellem que t'informis bé. Busca opcions de segona mà, però no descartis d'entrada una cadira nova. És possible que una nova t'acabi sortint més barata, amb millor garantia i servei postvenda.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu