sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires elevadores per a escales de la teva llar

Què són les cadires elevadores? T'expliquem per què són tan útils aquestes ajudes per a pujar i baixar escales en la comoditat de la teva llar.

 

A vegades, i a causa de problemes derivats d'una edat avançada, poden sorgir diferents dificultats per a moure'ns lliurement. Això és un inconvenient sobretot quan tenim escales en la nostra pròpia llar. En aquests casos, resulta molt important realitzar la instal·lació d'un salvaescales que pugui millorar el seu desplaçament diari.

A Válida sin barreras ens encarreguem de proporcionar accessibilitat a les persones que així ho necessiten. Realitzem instal·lacions a mesura per a garantir l'autonomia de les persones majors o amb discapacitat física.

A continuació t'expliquem detalladament què és una cadira per a escales i com pot ajudar a millorar la nostra qualitat de vida.

 

Potser t'interessa: Sistemes d'elevació per a escales. Models i vídeos.

 

 

Què són les cadires elevadores?

 

Les cadires elevadores o cadires salvaescales són un mecanisme d'elevació que serveix per a transportar a una persona d'un pis o a un altre.

Se sap que gran part de les persones d'avançada edat tenen problemes de mobilitat. Això fa que no puguin sortir de la seva llar per falta d'accessibilitat. Aquestes cadires suposen una ajuda que garanteix una millor atenció. També ofereixen una millor autonomia en el seu desplaçament diari i a més incrementen la seva confiança. Això és pel fet que amb una cadira salva escales evita qualsevol tipus de caiguda i accident.

 

 

Com funcionen les cadires elèctriques elevadores d'escales?

 

Aquests sistemes d'elevació consten d'una cadira que es llisca a través d'una guia que va fixada a un costat de l'escala. Aquest tipus de salvaescales van dirigits principalment a les persones majors o amb limitacions de mobilitat.

Les cadires elevadores són molt fàcils d'usar. La persona tan sols ha d'asseure's en la cadira i pressionar el botó que es troba situat en el reposabraços. Així mateix, disposa de comandaments a distància per a avisar des de qualsevol punt de la casa.

Un altre factor important és que aquestes cadires funcionen amb electricitat i bateries. En aquest sentit, si hi ha un tall en la llum, la cadira continuarà funcionant.

 

Tipus de cadires elevadores salvaescales

 

En el mercat existeixen un ampli ventall de cadires per a l'elevació de les persones. Cadascuna té les seves pròpies tecnicitats que varien en funció de l'entorn, de les necessitats de l'usuari i també del tipus d'escala.

En funció del tipus d'escala: La cadira pot servir per a salvar un tram d'escales recte. Així mateix, existeixen altres models que permeten superar trams d'escala corbes o amb replans intermedis. En aquest sentit, també permeten salvar trams d'escala de caragol.

En funció de les necessitats de l'usuari: Hi ha usuaris amb diferents necessitats que necessiten cadires fetes a mida. En aquest sentit, hi ha cadires que permeten reduir la grandària del seient, o desplaçar el reposapeus perquè s'adapti millor a les seves necessitats.

En funció de l'entorn: Si va instal·lat en interior o en exterior, perquè els materials seran diferents en cada lloc.

 

”ventajas

 

 

Avantatges d'instal·lar una cadira elevadora

 

Les cadires elevadores resultar ser molt beneficioses per a la vida de les persones i les seves famílies. Et citem algunes dels avantatges més importants:

  • Garanteixen una seguretat diària, evitant possibles caigudes.
  • Proporcionen autonomia a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.
  • Millora la confiança de l'usuari i la seva tranquil·litat.
  • Es tracta d'ajudes molt versàtils que permeten salvar tot tipus d'escales.
  • Ocupen poc espai i a més poden plegar-se.
  • Estan fabricades amb materials de qualitat que garanteixen gran durabilitat i resistència de la màquina.
  • S'instal·len de manera ràpida i sense necessitat de realitzar obres a casa.

 

”sillas 

 

On comprar una cadira elevadora i quina preu tenen

 

En Válida sin barreras disposem d'una gran varietat de cadires elevadores que permeten adaptar-se a tota mena d'escales i situacions.

En aquest sentit, tenim models per a trams d'escala rectes, per a escales corbes, de llargues distàncies, per a interior i també per a exterior. A més, les nostres cadires tenen diferents dissenys, opcionals i acabats que s'adapten a qualsevol mena d'escala.

 

”sillas 

 

A Válida sin barreras no sols disposem de cadires elevadores. Disposem d'una àmplia gamma d'ajudes que permeten millorar l'accessibilitat de les persones majors o amb discapacitat. Portem més de 20 anys realitzant instal·lacions en tot el territori espanyol que permeten millorar l'autonomia de les persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda.

El nostre objectiu és proporcionar productes i serveis per a l'accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per a cada client.

Per això, la nostra missió és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones i fer-la més fàcil i segura. Les nostres solucions es fabriquen a mesura, per això el seu preu sempre serà diferent en funció de variar particularitats. Entre elles, es té en compte el tipus d'escala, el recorregut a salvar, si és per a interior o intempèrie i el model de cadira. Fes clic en el següent enllaç si vols conèixer més sobre quin és el preu d'una cadira elevadora.

 

Ajudes de l'estat per a comprar una cadira salvaescales

 

Has de saber que en sector de l'accessibilitat existeixen diverses ajudes econòmiques destinades a les persones majors (de més de 65 anys) o amb una discapacitat reconeguda.

Les subvencions van en funció de la comunitat autònoma i localitat, per això és important demanar informació en el propi ajuntament.

Pots visitar el següent enllaç on parlem sobre ajudes i subvencions per a la instal·lació de salvaescales.

Si vols una cadira pujaescales o un pressupost de qualsevol de les nostres cadires elevadores, pots trucar a Válida sin barreras al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un correu electrònic a [email protected]. Un dels nostres tècnics de la zona acudirà de manera gratuïta i sense compromís al lloc d'instal·lació per a proporcionar-li el pressupost a mesura i facilitar-li tota la informació necessària sense compromís. 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu