sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires i plataformes salvaescales a Alacant

salvaescaleras en alicante precios

Necessites instal·lar una cadira i/o plataforma salvaescales a Alacant?

A Válida sin barreras posem al teu abast novetats del sector per a garantir la màxima seguretat i confort de l'usuari.

 

 

Instal·lar cadires o plataformes salvaescales a Alacant

 

Tothom mereix envellir a la seva casa de forma autònoma i confortable, per això és fonamental que la nostra llar estigui adaptada a les nostres necessitats per a fer-lo el més segur possible. I és que quan existeixen problemes de mobilitat, hi ha gent que es planteja reformar tot l'habitatge o fins a l'opció de mudar-se d'habitatge.A Válida sin barreras et vam mostrar una solució molt més fàcil i econòmica: la d'instal·lar un salvaescales al teu habitatge.

A Válida sin barreras donem cobertura a tot el territori espanyol, i per descomptat, també a Alacant, per a poder oferir-te el millor assessorament i servei.

 

 

Realitzem instal·lacions per a salvar tot tipus de desnivells verticals:

Trams corbs

Trams rectes

En interior

En exterior

 

I en tot tipus de localitzacions:

Cases particulars

Comunitats de veïns

Locals privats o públics

Accés a les piscines

 

La nostra àmplia gamma de cadires elevadores, plataformes pujaescales i elevadors de curt recorregut permeten adaptar-nos a qualsevol situació, per difícil que sembli.

 

Per a nosaltres és molt important l'opinió dels nostres clients, per això sempre busquem oferir els millors productes i ajudes per a la supressió de barreres arquitectòniques mitjançant un servei personalitzat i amb el principal objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones.

 

 

El preu sempre vindrà determinat de diversos factors com el tipus d'escala a salvar, la distància, si és en interior o en exterior i el model.

 

Si necessites consell pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000, els nostres tècnics experts en accessibilitat t'assessoressin en tot el que necessites i, si ho desitges, podem concertar una visita al lloc per a poder oferir-te un pressupost a mida i sense compromís.

 

 

Volem fer la teva vida més fàcil i segura!

 

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu