sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires i plataformes salvaescales a Girona: Tipus i preus

>> Tot el que necessites saber sobre cadires i plataformes salvaescales a Girona (tipus i preus).

 

 

Amb l'edat, pujar i baixar escales pot tornar-se un factor de risc i per aquest motiu, si tenim escales en el nostre domicili, el més usual és pensar en la possibilitat de mudar-nos de casa per a evitar accidents.

Una opció molt més econòmica és la d'instal·lar una ajuda salvaescales. Aquestes, ens retornen la possibilitat d'envellir a casa nostra de forma segura i autònoma.

D'aquesta manera, evitem desprendre'ns de totes les experiències i records que hem viscut en la nostra llar.

En Válida sin barreras proporcionem aquest tipus d'ajudes tècniques per a la supressió de qualsevol tipus de desnivell, sense haver de refer la nostra vida i amb el confort que tots ens mereixem.

 

Instal·lació de salvaescales realitzada a Salt (Girona)

 

 

Instal·lar un pujaescales a Girona

 

Válida sin barreras és una empresa catalana que neix en 1998 a la ciutat de Girona. El nostre incessant creixement ens ha posicionat en el sector de l'accessibilitat en àmbit nacional, fins a a el punt d'arribar a convertir-nos en una empresa pionera en el territori.

A la ciutat de Girona hem realitzat instal·lacions de tota mena per a millorar la vida de les persones d'avançada edat o amb problemes de mobilitat.

 

 

En aquest sentit, disposem de diferents ajudes com a cadires salva escales, plataformes puja escales, elevadors de curt recorregut, entre altres solucions per a la supressió de barreres. Ens adaptem a qualsevol tipus espai:

 

Tram d'escales recte

 

Tram d'escales corb

 

Tram d'escales en interior

 

Tram d'escales en exterior

 

A més, també tenim ajudes per a salvar aquests espais que tenen escales molt estretes o amb un pendent molt pronunciat.

 

 

Preu de cadires salvaescales en Girona:

 

El preu del salvaescales pot variar considerablement depenent de diversos aspectes. Aquestes solucions es fan a mesura, i per tant, hem de tenir en compte diferents factors com:

- Distància a salvar

- Model de cadira/plataforma triat

- Si és per a salvar un tram d'escales recte o corb

- Si la instal·lació és en interior o en exterior

- Diferents opcionals finals que poden incrementar el preu

 

Per aquest motiu, és difícil estipular un import exacte sense la visita in situ d'un professional que pugui oferir-nos tota la informació necessària, així com una guia de preus i un pressupost personalitzat i sense compromís.

 

 

Si estàs interessat, telefona'ns al telèfon 900 414 000 o enviant-nos un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte.

Et proporcionarem assessorament gratuït i sense compromís de la mà dels nostres tècnics experts en supressió de barreres arquitectòniques.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu