sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires i plataformes salvaescales a Girona: Tipus i preus

>> Tot el que necessites saber sobre cadires i plataformes salvaescales a Girona (tipus i preus).

 

 

Amb l'edat, pujar i baixar escales pot tornar-se un factor de risc i per aquest motiu, si tenim escales en el nostre domicili, el més usual és pensar en la possibilitat de mudar-nos de casa per a evitar accidents.

Una opció molt més econòmica és la d'instal·lar una ajuda salvaescales. Aquestes, ens retornen la possibilitat d'envellir a casa nostra de forma segura i autònoma.

D'aquesta manera, evitem desprendre'ns de totes les experiències i records que hem viscut en la nostra llar.

En Válida sin barreras proporcionem aquest tipus d'ajudes tècniques per a la supressió de qualsevol tipus de desnivell, sense haver de refer la nostra vida i amb el confort que tots ens mereixem.

 

Instal·lació de salvaescales realitzada a Salt (Girona)

 

 

Instal·lar un pujaescales a Girona

 

Válida sin barreras és una empresa catalana que neix en 1998 a la ciutat de Girona. El nostre incessant creixement ens ha posicionat en el sector de l'accessibilitat en àmbit nacional, fins a a el punt d'arribar a convertir-nos en una empresa pionera en el territori.

A la ciutat de Girona hem realitzat instal·lacions de tota mena per a millorar la vida de les persones d'avançada edat o amb problemes de mobilitat.

 

 

En aquest sentit, disposem de diferents ajudes com a cadires salva escales, plataformes puja escales, elevadors de curt recorregut, entre altres solucions per a la supressió de barreres. Ens adaptem a qualsevol tipus espai:

 

Tram d'escales recte

 

Tram d'escales corb

 

Tram d'escales en interior

 

Tram d'escales en exterior

 

A més, també tenim ajudes per a salvar aquests espais que tenen escales molt estretes o amb un pendent molt pronunciat.

 

 

Preu de cadires salvaescales en Girona:

 

El preu del salvaescales pot variar considerablement depenent de diversos aspectes. Aquestes solucions es fan a mesura, i per tant, hem de tenir en compte diferents factors com:

- Distància a salvar

- Model de cadira/plataforma triat

- Si és per a salvar un tram d'escales recte o corb

- Si la instal·lació és en interior o en exterior

- Diferents opcionals finals que poden incrementar el preu

 

Per aquest motiu, és difícil estipular un import exacte sense la visita in situ d'un professional que pugui oferir-nos tota la informació necessària, així com una guia de preus i un pressupost personalitzat i sense compromís.

 

 

Si estàs interessat, telefona'ns al telèfon 900 414 000 o enviant-nos un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte.

Et proporcionarem assessorament gratuït i sense compromís de la mà dels nostres tècnics experts en supressió de barreres arquitectòniques.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu