sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires i plataformes salvaescales a Lleida per a cases i negocis

Vius a Lleida i necessites una cadira o una plataforma salvaescales per a fer accessible una casa o negoci?

A Válida sin barreras tenim la solució!

 

 

Instal·lar cadires o plataformes subeescaleras a la província de Lleida

 

És un fet que el procés d'envelliment comporta una sèrie de canvis que poden afectar la condició física de la persona, per això, qualsevol desnivell pot convertir-se en un risc de caiguda per a les persones d'avançada edat.

En aquest sentit, Válida sin barreras ofereix la seguretat que tots necessitem: la instal·lació d'una ajuda salvaescaleras.

Disposem d'una àmplia varietat de productes que poden adaptar-se a qualsevol espai o situació.

Tenim cadires salvaescales, plataformes pujaescales, elevadors verticals de curt recorregut o altres ajudes per a millorar l'accessibilitat com a rampes automàtiques, ajudes manuals i fins i tot solucions per a l'accés a la piscina.

 

Tipus de trams a instal·lacions de Lleida:

 

Trams d'escala rectes

 

Trams d'escala corbs

 

Trams d'escala en interior

 

Trams d'escala en intempèrie

 

 

 

A més, disposem de models amb dissenys molt compactes per a aquestes escales especialment estretes i també per a salvar trams de llarg recorregut.

 

Som l'empresa que més solucions per a l'accessibilitat ha instal·lat a tot el territori. Avui dia són més de 10.000 les màquines que tenim instal·lades.

 

Per a disposar de més informació és important demanar assessorament i, si escau, una cita amb un expert que pugui mesurar les escales i aconsellar-nos sobre quin model de salvaescales seria el millor tenint en compte la situació particular.

Pots telefonar-nos al número gratuït 900 414 000. Evidentment, l'assessorament i pressupost són totalment gratuïts i sense compromís.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu