sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires i plataformes salvaescales a Màlaga

Viu a Màlaga i necessita una cadira o una plataforma salvaescales? A Válida sin barreras oferim tot tipus de solucions per a la supressió de les barreres arquitectòniques.

 

A partir de certa edat, moltes persones comencen a sofrir una pèrdua en les seves capacitats motores que disminueixen la seva independència diària. Aquest fet pot ocasionar certes frustracions i en alguns casos, convertir-se en un risc de caiguda.

Per a millorar aquest aspecte, és important disposar d'un entorn totalment adaptat que permeti un desplaçament autònom i segur.

Válida sin barreras disposem d'un ampli ventall de solucions salvaescales que permeten superar qualsevol tram d'escales. Per això, oferim de manera gratuïta una visita a l'emplaçament i un assessorament en el qual els nostres tècnics valoren la millor opció depenent de les característiques del lloc i també les necessitats concretes de l'usuari.

Aquestes ajudes retornaran part de la seva autonomia i també milloraran la seva confiança i qualitat de vida.

 

A continuació, li ensenyem alguns exemples d'instal·lacions salvaescales realitzades a la província de Màlaga.

 

 

Cadires salvaescales a Màlaga

 

Les cadires salvaescales són un sistema d'elevació que va ancorat a l'escala a través d'un raïl i que permet pujar o baixar a la persona amb mobilitat reduïda de forma asseguda i amb total seguretat. Cada escala és diferent, per la qual cosa les nostres cadires es fabriquen totalment a mesura a través d'un avançat sistema de fotometria que permet un ajust òptim a l'escala.

- Cadires salvaescales per a trams d'escala recta.  

- Cadires salvaescales per a trams d'escala amb corbes o replans intermedis.

- Cadires salvaescales per a interior o per a exterior.  

Aquests pujaescales poden col·locar-se en tota mena d'emplaçaments: habitatges particulars, en comunitats de veïns, en locals privats, institucions públiques, piscines, etc.

 

 

Plataformes salvaescales Màlaga

 

Les nostres plataformes salvaescales també poden instal·lar-se en tota mena d'escales i en aquest cas, permeten pujar o baixar a les persones que es desplacen en cadira de rodes sense necessitat de realitzar transferència. Són plegables i totalment automàtiques pel que després d'haver-se utilitzat, es pleguen deixant l'escala lliure d'obstacles.

 

 

Elevador de curt recorregut a Màlaga

 

Els nostres mini elevadors serveixen per a tota mena de persones, amb o sense discapacitat, i per a diferents funcionalitats. Aquestes solucions s'utilitzen sobretot en comunitats de propietaris que tenen un desnivell en l'entrada de l'edifici, just abans d'arribar a l'ascensor.

 

 

El preu d'un salvaescales és difícil de determinar sense una visita del tècnic, perquè es tracta de solucions fabricades a mesura i depenent de diferents factors com el recorregut a salvar, si és per a interior o intempèrie, o si l'escala és recta o corba, el cost final pot variar molt.

A Válida sin barreras oferim servei a tot el territori espanyol, els nostres assessors poden realitzar la visita gratuïta i lliurar-li el pressupost al moment i sense compromís. Si està interessat, telefoni'ns al telèfon gratuït 900 414 000 o enviï'ns un mail a [email protected].

 

Per un món sense barreres! 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu