sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires i plataformes salvaescales d'exterior: Preus i tipus

Poden instal·lar-se cadires i plataformes salvaescales en exterior? 

Afortunadament, els avanços tecnològics han millorat considerablement els materials i la mecànica dels pujaescales. Per això, en l'actualitat, factors relacionats amb les inclemències del temps ja no provoquen el desgast dels nostres salvaescales.

Unes escales en intempèrie no han de suposar una barrera arquitectònica per a aquestes persones que tenen mobilitat reduïda o es desplacen en cadira de rodes, ni tan sols en situacions de fred intens, pluja o humitat.

T'expliquem quins tipus de pujaescales existeixen per a exterior i els seus preus.

 

 

 

Cadires salvaescales per a exterior

 

A Válida sin barreras disposem de diversos models de cadires amb acabats d'alta qualitat que s'adapten perfectament a qualsevol ambient, ja sigui interior o en intempèrie.

La cadira subeescaleras AMICUS és ideal per a salvar trams d'escala rectes, a més, ve preparada per a les diferents condicions climàtiques, ja que és impermeable i la tapisseria està protegida de la llum ultraviolada. Es lliura amb una fongui impermeable per a quan la cadira no s'utilitza.

 

Per a salvar trams d'escala corbs en exterior disposem del model de cadira SOCIUS, amb ell, encara que faci fred o calor, es pot gaudir d'un entorn accessible. Et vam mostrar la instal·lació d'aquest model en intempèrie:

 

 

Un altre model ideal per a salvar trams d'escala corbs és la cadira elevadora DEVOTUS, la cadira d'alta gamma amb versió per a intempèrie amb guia calefactada i funda de seient inclosa, oferint un trajecte confortable fins i tot en situacions de molt de fred.

 

 

Plataformes salvaescales per a exterior

 

Les nostres plataformes pujaescales ajuden les persones que van en cadira de rodes a poder pujar i baixar les escales amb total seguretat i autonomia. Igual que les cadires elevadores, les plataformes també poden instal·lar-se en trajectes rectes o corbs, en interior i en la intempèrie.

Un dels models més demandats per a la supressió de barreres en botigues, restaurants, locals públics i comunitats de propietaris és la plataforma pujaescales SPATIUM, ideal per a salvar trams d'escala rectes. SPATIUM és molt resistent, podent suportar temperatures de -15° a +60°.

Et mostrem com funciona:

 

 

Disposem d'altres models per a trams rectes i en intempèrie amb altes prestacions com són la plataforma elevadora FORTIS: fabricada amb components d'alta qualitat, presenta una estructura compacta i robusta.

Tenim altres màquines per a la supressió d'escales corbes com la plataforma DÉCOR, amb la menor intrusió a l'escala de la seva gamma i amb versió per a intempèrie.

Una altra opció per a instal·lacions en exteriors és el model SECUR, una plataforma segura, silenciosa, amb un potent motor i versió per a intempèrie amb guia calefactada i funda.

 

A part de les solucions pujaescales esmentades, també disposem d'elevadors de curt recorregut per a intempèrie i altres ajudes per a exterior que poden fer l'entorn més accessible.

 

 

Preus dels salvaescales per a exterior

 

El preu d'una cadira o una plataforma salvaescales pot ser molt diferent, i dependrà sobretot de diversos factors com la distància a salvar, models, opcionals i si l'escala és corba o recta. A més, hem de tenir en compte que si la instal·lació és en exterior s'encarirà el preu de la instal·lació, doncs els materials que s'utilitzen per a suportar les inclemències meteorològiques són especials i més resistents.

 

Si tens dubtes sobre alguna de les nostres solucions o necessites més informació, contacta amb nosaltres al telèfon gratuït 900 414 000, els nostres tècnics experts en accessibilitat t'oferiran tot l'assessorament que necessitis així com un pressupost a mida i sense compromís.

 

Tot lo bo comença sense barreres! 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu