sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires manuals per a pujar i baixar escales: Tota la informació

Per a ajudar les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes, existeixen les cadires manuals per a pujar i baixar escales.

En aquest article t'expliquem tota la informació que has de saber sobre aquest tipus d'ajudes.

 

 

Què és una cadira manual?

 

Un salvaescaleras serveix per a superar les barreres arquitectòniques de l'entorn i d'aquesta manera millorar l'accessibilitat, aportant autonomia a l'usuari i evitar possibles accidents.

Existeixen moltes solucions per a la supressió de qualsevol desnivell, però la majoria requereixen d'una instal·lació fixa. En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem d'una alternativa a la instal·lació fixa convencional: Un salvaescales manual.

Aquest salvaescales és una solució mòbil fàcil d'emmagatzemar i transportar que permet pujar i baixar per les escales a les persones amb mobilitat reduïda o que van en cadira de rodes. Com hem comentat, la característica fonamental d'aquesta solució és que no va fixada als graons, per la qual cosa no tindrem una cadira o una plataforma pujaescales instal·lada permanentment. D'aquesta manera, sempre tindrem l'escala lliure d'obstacles una vegada l'hàgim utilitzat.

Un altre avantatge d'aquestes ajudes és que són molt fàcils de maniobrar fins i tot en escales molt estretes. A més, aquests salvaescales compten amb sistemes de seguretat que eviten qualsevol parada imprevista i també té uns sensors que avisen de qualsevol problema en la màquina.

 

 

Quins tipus de salvaescales portàtils hi ha?

 

En Válida sin barreras disposem de dos models de salvaescales manuals:

 

- ERUGA salvaescales

 

- EFICACIS salvaescales

 

Les diferències més destacables entre aquests dos models és que el primer (ERUGA salvaescales) funciona amb patins de lliscament amb rodes posteriors i només pot pujar a persones en cadira de rodes.

El pujaescales EFICACIS pot portar a una persona amb mobilitat reduïda de forma asseguda i també a persones en cadira de rodes, a més permet desmuntar-se en diferents parts per a facilitar l'emmagatzematge.

 

 

A diferència de les ajuda salvaescales fixes, hem de tenir en compte que les cadires manuals no són autònomes, perquè sempre necessitarem d'una altra persona que pugui portar el control de la màquina i que la pugi o baixi per les escales.

Si estàs interessat, pots cridar-nos sense compromís al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail amb la teva consulta a [email protected].

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu