sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires puja escales elèctriques. Avantatges, tipus i preus.

Per què una cadira puja escala elèctrica pot millorar la teva qualitat de vida? Moltes persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat troben un problema baixar i pujar escales. Això es deu que, degut a la seva condició, les escales poden suposar un perill.

Moltes persones agafen por de les escales ja que no es troben amb les condicions físiques necessàries per a poder fer el moviment amb seguretat. Poder oferir-los mobilitat i autonomia a casa millora exponencialment el seu estat d'ànim.

Tens dubtes de si instal·lar un salvaescales pot solucionar els problemes de mobilitat de casa teva? Avui volem presentar-te tots els avantatges de tenir una cadira salvaescala elèctrica a la teva casa. Et canviarem l'opinió!

 

Què és una cadira puja escales elèctrica

 

Les cadires per pujar i baixar escales permeten a una persona moure's per la casa sense cap esforç. No fa falta fer obres per a instal·lar-les així que suposen un avantatge per als usuaris. A més, en comparació a qualsevol altre sistema d'elevació, són molt econòmiques.

Són molt populars entre cases de particulars i molt pràctiques per a les persones grans o persones que tinguin alguna dificultat de mobilitat. Són còmodes i segures, ja que venen amb tots els sistemes de seguretat requerits per a garantir un bon trajecte.

Per a accionar una cadira salvaescales la persona, primer, ha de desplegar el seient, els reposabraços i el reposapeus. Després s'ha d'asseure en ella, col·locar el cinturó de seguretat i accionar els botons que, normalment, venen instal·lats en els reposabraços. Amb un moviment suau la cadira es desplaça per la guia fins on vol l'usuari.

Totes les cadires salvaescales es poden plegar per a així ocupar el mínim espai quan no s'utilitzen. Moltes d'elles tenen l'opció d'automatitzar el plec del reposapeus perquè persones que tinguin dificultats per a ajupir-se no tinguin cap problema.

 

 

Avantatges de les cadires pujaescales elèctriques

 

Si encara no estàs molt convençuda de les cadires puja escales t'explicarem els seus múltiples avantatges. A Valida disposem d'una àmplia gamma de cadires pel que trobar una que satisfaci les teves necessitats és possible.

En funció del model aquestes poden salvar trams d'escala rectes, corbs i fins poden pujar escales en espiral. A més, les cadires salvaescales poden instal·lar-se a l'interior i a l'exterior. Moltes d'elles estan pensades per a resistir climes extrems, ja sigui de fred o calor. Per exemple, la nostra cadira salvaescales Devotus té una guia calefactable, molt útil per a localitats on l'hivern és molt dur i sol nevar.

Les cadires salvaescales solen tenir diferents colors per la tapisseria i també es pot canviar el color de la guia. Això fa que integrar la cadira salvaescales a l'entorn sigui molt senzill. A més, tenen dissenys molt ergonòmics.

Algunes tenen l'opció de tenir una guia que no envaeix el primer replà, per la qual cosa la seva intromissió en el passadís sigui zero. Aquest sistema també permet la instal·lació en escales on hi hagi una porta a prop.

 

Tipus de salvaescales elèctrics

 

A Valida tenim diferents tipus de salvaescales elèctrics que poden trencar amb les barreres arquitectòniques. Vols saber quin és l'indicat per a tu?

Cadires salvescales elèctriques

Com t'hem comentat, les cadires solen ser una solució molt indicada per a cases particulars. Tot i això, en comunitats de veïns d'edificis antics sense espai per a un ascensor les cadires salvaescales poden solucionar un gran problema. Molts models que tenim poden salvar trams llargs d'escales i fer parades en els diferents replans.

Alguns models de cadires poden tenir una capacitat de càrrega de fins a 160kg. Algunes tenen un rail fabricat en alumini i sense vores tallants.

Plataformes salvaescales elèctriques

Les plataformes salvaescales elèctriques permeten baixar i pujar escales a persones amb i sense cadira de rodes. Són molt fàcils de manejar, ja que la persona usuària només ha de pujar a la plataforma i polsar els botons que accionen el moviment.

 

”

 

Aquestes plataformes venen amb tots els sistemes de seguretat i estan programades perquè tinguin un moviment progressiu en les sortida i arribada del tram. D'aquesta manera s'eviten possibles sots que facin inestable el moviment.

Aquest tipus de salvaescala permet pujar i baixar trams d'escales rectes i corbes. Són molt populars per a comunitats de veïns i locals ja que, en moltes ocasions, aquesta classe de recintes té escales a l'exterior que impedeix l'accessibilitat de persones en cadira de rodes.

Les plataformes es poden instal·lar a l'interior o a la intempèrie, alguns models tenen les guies calefactables perquè la neu o el gel no impedeixin el seu correcte funcionament.

Erugues puja escales

Hi ha altres ajudes per a pujar les escales, per exemple, una classe de salvaescales són totalment portàtils. Permet baixar i pujar escales, amb ajuda d'una altra persona, a usuaris en cadira de rodes.

 

”elevación

 

La persona que utilitza aquest sistema només ha d'empènyer la màquina per les escales i ella sola fa la força necessària per a realitzar el transport. Funcionen amb bateries i estan equipades amb tots els sistemes de seguretat que garanteixen que, en cas d'emergència, la màquina activi un sistema d'autobloqueig.

A més d'aquestes solucions també hi ha l'opció de cadires de rodes elèctriques.

Baix consum de les cadires salvaescaleras de Valida
 

En funció de quina cadira instal·lem i el tram d'escala que ha de salvar el consum pot variar.

Normalment, una cadira per a escales són el tipus que menys consumeix. Aproximadament, es calcula uns 0,024Kw per hora. S'ha de tenir en compte que les cadires estan sempre enceses i carregant bateries per estar sempre disponibles. La majoria d'elles tenen un consum de 24 watts per hora (0,024 kW).

Tenint en compte el cost de la llum a Espanya, un valor aproximat de 0,129€ del kW, significa un consum de només 0.003 euros per hora quan s'utilitza. Un consum molt baix.

Al final, si es realitza una comparativa entre els electrodomèstics a casa, els salvaescales són els que menys electricitat consumeixen. Això es deu al fet que no s'utilitzen constantment i, quan es fa, és de forma molt breu. Normalment els electrodomèstics que més consumeixen són la nevera, la televisió, la rentadora o l'aspirador.

Una altra comparativa seria, durant l'estiu, el que consumeix un ventilador de peu: sol ser uns 288v/h mentre que, recordem, una cadira són 24v/h.

En quan a les plataformes pujaescales elèctriques si que consumeixen una mica més energia, però no és exagerat. Per exemple, la nostra plataforma salvaescales Spatium, que ve amb bateries autorecarregables, la potència que realitza per a desplaçar-se és de 0,54kw. Per a fer-se una idea, es pot equiparar el seu consum amb un electrodomèstic.

 

”

 

Instal·lació de puja escales i exemples reals dels nostres salvaescales

 

Les nostres instal·lacions es realitzen amb el mínim de temps i al més aviat possible. L'assessor Tècnic realitza el que es diu fotometries de l'escala, aquest sistema permet a l'Oficina Tècnica realitzar plans en 3D de la instal·lació que s'ha de realitzar. D'aquesta manera, el client podrà veure com serà el resultat final i, el tècnic encarregat del muntatge podrà fer la instal·lació en un o dos dies. Tot el procés permet fer instal·lacions molt precises i agilitar tot el muntatge.

Hem realitzat moltes instal·lacions al voltant de tota Espanya. Som l'empresa n.1 en ventes i ens avalen 20 anys d'experiència. Per aquesta raó, i amb molt d'orgull podem mostrar les instal·lacions realitzades. Gràcies a aquest enllaç podràs veure com són les nostres instal·lacions i podràs trobar exemples i idees que poden servir per al teu cas.

Veuràs que pots filtrar entre tipus de salvaesaleras, trams d'escala, exterior o intempèrie, població i recinte.

 

Preu de cadira puja escales elèctric i pressupost amb Valida

 

Per a definir un pressupost d'un salvaescales s'ha de tenir en compte dos factors. Primer, el tipus d'escales que s'ha de salvar i, segon, el tipus de cadira o plataforma salvaescales que s'instal·la. Per aquesta raó és complicat poder dir un preu exacte del que pot valer una solució salvaescales.

Tot i això, per a poder fer-te una idea, instal·lar una cadira puja escales elèctrica de tram recte el preu és a partir de 2000€. Seriosa el més econòmic. Quan s'ha de salvar escales amb tram amb corba el preu és a partir de 5000€. Pel que fa a les plataformes salvaescales el preu es troba a partir dels 6000€.

A Valida oferim una valoració totalment gratuïta i sense cap compromís. Per aquesta raó, truca al telèfon gratuït 900 414 000 per a demanar una cita a un assessor que et guiarà durant el procés i et resoldrà tots els teus dubtes.

També pots sol·licitar un pressupost mitjançant el nostre formulari web. No et quedis amb el dubte, contacta amb nosaltres, estarem encantats d'ajudar-te a triar el millor puja escala elèctric.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu