sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescaleras Barcelona. Quins són les millors solucions?

Barcelona és una de les ciutats on els preus de l'habitatge són més cars a conseqüència d'una baixada de l'estoc de pisos disponibles, entre altres motius.

Si tenim problemes de mobilitat i no volem mudar-nos d'habitatge perquè no volem, o perquè no podem econòmicament, val la pena estudiar solucions alternatives que ens permetin seguir vivint a la nostra casa amb dignitat.

Instal·lar una cadira que ens ajudi a pujar i baixar les escales a Barcelona ens pot donar major autonomia i qualitat de vida. Existeixen cadires que solucionen els trams d'escala rectes i altres models especials per superar trams d'escala corbs o en espiral. És una solució molt acceptada entre els usuaris amb mobilitat reduïda ja que no requereix obres i és de ràpida instal·lació. Aquestes són molt indicades per a les persones majors, per exemple, ja que es pugen a la cadira i amb només prémer un botó es produeix el desplaçament, de manera suau. Els reposapeus poden ser plegats de manera manual o automàtica. Alguns models permeten personalitzar-se quant a color de tapisseria o de guia, amb el que podem integrar-la amb la decoració de la nostra casa. 

A Barcelona, alguns pisos o habitatges tenen els passadissos o l'espai de l'escala molt estrets, però tampoc és problema, ja que poden instal·lar-se cadires en amples molt reduïts o, fins i tot, algunes poden realitzar el desplaçament de l'usuari de manera girada, estalviant alguns centímetres, de vegades indispensables.

Per poder adquirir la millor solució per al seu habitatge necessita assessorament professional. Concerti, sempre que pugui, una visita amb els tècnics experts ja que li podran valorar què cadira és la millor per a vostè i sol·liciti pressupostos sense compromís per poder comparar totes les opcions. Tingui en compte també si les empreses que el visitin ofereixen servei post-venta, és una garantia que li permetrà estar tranquil en cas de sorgir algun inconvenient. 

Quan vostè col·loca una cadira salvaescales a la seva llar, està adquirint més que accessibilitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu