sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescaleras portàtils: Què són i on comprar

Al mercat existeix una àmplia varietat d'ajudes tècniques, subeescaleras i elevadors dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda o amb algun tipus de discapacitat física.

Avui parlarem d'aquestes ajudes salvaescales de tipus portàtil, o sigui, aquelles que no van ancorades als graons ni a la paret. Aquest tipus d'ajudes són una alternativa a solucions fixes com les cadires salvaescales, les plataformes elevadores o els elevadors de curt recorregut. Encara que la seva finalitat és la mateixa, oferir accessibilitat allí on hi ha graons, aquest tipus de solucions portàtils tens pros i contres que cal valorar.

En aquest article t'explicarem breument les principals diferències que hi ha entre les ajudes accessibles fixes i les portàtils, indicant-te també on pots trobar-les.

 

Salvaescaleras portàtil per a millorar la mobilitat

 

Com ja sabràs, els pujaescales serveixen per a suprimir els desnivells verticals del nostre entorn (ens ajuden a pujar i a baixar les escales fàcilment dins i fora de casa), aportant autonomia i seguretat a les persones amb mobilitat reduïda.

En el mercat existeix un tipus de salvaescales que són portàtils. Aquest tipus d'ajudes tècniques també serveixen per a suprimir les barreres arquitectòniques de la llar, però el fan de manera mòbil. Aquestes màquines no han de ser instal·lades de forma permanent en la llar i les utilitzarem solament quan les necessitem, deixant l'escala sempre lliure i sense obstacles. A més, la majoria d'aquestes ajudes portàtils són plegables o desmuntables, facilitant així el seu emmagatzematge i transport.

No obstant això, aquest tipus de solucions portàtils no ofereixen una total autonomia a l'usuari i precisen de l'assistència d'una segona persona per a ajudar a pujar i baixar les escales. Així i tot, no requereixen d'un gran esforç físic per part de l'acompanyant.

Un altre factor a tenir en compte són les mides de l'escala a salvar, ja que aquestes ajudes mòbils necessiten d'un espai mínim per a maniobrar. No totes les escales són òptimes per a l'ús de salvaescaleras portàtils.

 

On comprar un salvaescaleras portàtil

 

A Válida sin barreras som conscients que triar l'ajuda ideal no és una cosa senzilla, ja que hem de tenir en compte molts factors per a determinar quin pot ser l'opció més encertada. Per aquest motiu, t'oferim tota la informació que puguis necessitar de la mà dels nostres assessors experts en accessibilitat perquè puguis valorar el tipus de salvaescaleras (fix o portàtil) que millor s'adapti a les teves necessitats.

Actualment disposem de dos tipus de solucions mòbils per a comprar, es tracten del subeescaleras ERUGA i el salvaescaleras EFICACIS. Si estàs interessat en algun salvaescaleras de tipus portàtil crida'ns sense compromís al telèfon 900 414 000 per a oferir-te un pressupost totalment gratuït, així com informació més detallada sobre les seves característiques.

 

Subeescaleras portàtil ERUGA per a cadira de rodes

 

 

La funció del subeescaleras Eruga és suprimir els desnivells verticals de l'entorn (les famoses escales), ajudant les persones amb mobilitat reduïda o que van en cadira de rodes a pujar i baixar escales.

Amb aquesta solució mòbil, l'acompanyant pot pujar a la persona sense haver d'emprar molta força. Funciona amb uns patins de lliscament amb rodes posteriors de ∅300mm. L'Eruga presenta un disseny modern i funcional, concedint màxima seguretat a usuari i acompanyant gràcies al sistema autobloqueante automàtic en cas d'emergència o falta de corrent i a un control electrònic amb sistema “Start and Stop” que proporcionen major estabilitat i solidesa a l'usuari.

A part de la versió estàndard per a persones en cadira de rodes, també existeix una versió per a montacargas i un altre model amb rampa d'alumini.

 

 

Subeescaleras portàtil EFICACIS

 

A diferència de l'ERUGA, el pujaescales EFICACIS té la possibilitat de portar a la persona asseguda en el mateix salvaescaleras –amb un seient desmuntable- o l'opció de portar-la damunt de la cadira de rodes. Disposa d'unes rodes de goma amb alt coeficient de fregament que garanteixen l'adherència al graó però sense alterar la superfície dels graons (sense danyar l'escala). Aquest elevador pot desmuntar-se en 6 parts per a facilitar el transport i el seu emmagatzematge quan no l'usem.

Aquesta ajuda és ideal per a pujar i baixar per escales molt estretes, amb replans petits i/o amb graons en ventall.

 

 

Per a més informació, t'animem a descarregar-te els catàlegs de les nostres ajudes per a saber més sobre les seves característiques principals i la seva informació tècnica:

- El salvaescales portàtil ERUGA i el pujaescales mòbil EFICACIS.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu