sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales a Astúries. Oferta en salvaescales

Vives a Astúries i necessites instal·lar una cadira salvaescales? Descobreix la nostra gamma de productes per millorar l'accessibilitat i la qualitat de vida.

Tens problemes de mobilitat? Amb l'edat, poden aparèixer limitacions a l'hora de caminar, per això és imprescindible que el nostre entorn estigui adaptat. Per descomptat, el lloc on passem la major part del nostre temps és en la nostra pròpia llar. Per aquest motiu, si tenim escales pot ser molt útil disposar d'una cadira salvaescaleras.
En aquest sentit, a Válida sin barreras disposem d'una àmplia gamma de solucions per a l'elevació de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.
T'ho expliquem a continuació.

Article relacionat que pot ser del teu interès: Salvaescales a Astúries: Oviedo, Gijon i més.

 

Avantatges d'instal·lar una cadira salvaescales 

Una cadira salvaescales pot aportar grans avantatges a la vida de qualsevol persona, especialment les persones d'avançada edat o amb problemes de mobilitat.

El principal avantatge és la seguretat que suposa disposar d'una cadira salvaescales. El fet de pujar i baixar les escales pot implicar un risc de caiguda per a una persona major o amb mobilitat limitada. Per això, un salvaescales li garanteix una seguretat i confiança en el seu desplaçament diari.

A més, aquest tipus d'ajudes són molt fàcils d'utilitzar. L'usuari tan sols ha d'asseure's còmodament en el seient i prémer el botó que està situat en el reposabraços. Seguidament, la cadira es mourà cap a la direcció desitjada.

Així mateix, aquestes cadires pràcticament no ocupen espai, perquè permeten plegar-se de manera que l'escala queda lliure per a les altres persones que van a peu.

Un altre punt positiu de les cadires salvaescales és que aporten múltiples funcionalitats. Així doncs, no sols són útils per a les persones majors o persones amb alguna discapacitat motriu. També ho és per a les persones que van carregades, dones embarassades o altres usuaris que volen utilitzar el salvaescales en altres àmbits o simplement per comoditat.

 

 

Models de cadires a Astúries que s'adapten a qualsevol mena d'escala 

En Válida sin barreras tenim models per a qualsevol mena d'escala, també per a aquests casos més complexos. Per això, disposem de cadires salvaescales que s'adapten als diferents recorreguts.

N'hi ha per a escales rectes i també per a escales corbes. Aquestes últimes poden ser amb una corba o diverses en un mateix tram. A més, també poden instal·lar-se en escales de “caragol”, amb una gran pendent, i fins i tot en trajectes de diverses plantes i replans.

El model de cadira també dependrà de la seva ubicació, segons si és per a instal·lar en interior o exterior.
Tots els models permeten plegar-se, per la qual cosa no generen una intrusió quan no estan sent utilitzades.
Contacta amb nosaltres si vols saber quin és el model de cadira salvaescales que millor pot funcionar per a la teva llar.

 

”presupuestos

 

Instal·ladors de cadires salvaescales a Astúries i garantia de seguretat 

 

A Válida sin barreras ja portem més de 20 anys d'experiència proporcionat accessibilitat als nostres usuaris. Així mateix, el nostre ampli catàleg de solucions salvaescales estan avalades per marques de prestigi i de màxima qualitat.
Donem cobertura a tot el territori espanyol i illes per a oferir-te la cobertura, l'assessorament i tota la informació sobre accessibilitat que necessites. Per això, si vius a Astúries també tenim tècnics experts en la zona. Podem ajudar-te a disposar del teu salvaescales sense complicacions i de manera ràpida.

Altres solucions salvaescales a Astúries 

 

Si ets una persona que va en cadira de rodes, la millor opció és instal·lar una plataforma salvaescales. 
Això proporciona a l'usuari autonomia i li permet pujar i baixar escales sense necessitar ajuda d'un assistent. A més, també aporta una gran seguretat en el seu desplaçament diari. Les plataformes, igual que les cadires elevadores, també s'instal·len amb una guia o riel que segueix el recorregut de les escales. Això els permet adequar-se a pràcticament qualsevol entorn.

Una altra solució molt utilitzada són els elevadors de curt recorregut, també denominats elevadors verticals. Aquests són molt útils perquè pot utilitzar-ho qualsevol persona, indistintament de si té o no discapacitat. Sobretot s'utilitzen en comunitats de veïns i locals comercials encara que permeten la seva instal·lació en qualsevol mena d'entorn gràcies a la seva gran versatilitat.

En Válida sin barreras tenim altres solucions per a millorar l'accessibilitat. En aquest sentit, disposem de pujaescales portàtils, elevadors per a piscina i altres sistemes d'elevació per a acabar amb les barreres físiques de l'entorn.

 

On comprar una cadira salvaescales si vius a Astúries 

Tant si necessites comprar un salvaescales com si només vols informació, en Válida sin barreras podem ajudar-te.

Els nostres equip d'assessors i tècnics poden encarregar-se de tot el procés. Des del mesurament, fins als plans, la instal·lació, les obres, l'assessorament legal i servei postvenda.

Disposem d'un catàleg d'ajudes molt extens que proporciona una àmplia gamma de solucions per a la supressió de les barreres arquitectòniques. A Válida sin barreras tenim com a objectiu millorar l'autonomia i la seguretat de qualsevol persona.

”comprar

 

Válida sin barreras a Astúries

Si necessites una ajuda per a superar qualsevol barrera arquitectònica, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T'oferim tot l'assessorament que necessites, i un pressupost a mesura gratis i sense compromís perquè puguis valorar la millor opció.

Si vols un pressupost salva escales o una visita d'un dels nostres tècnics d'Astúries, pots trucar-nos sense compromís al telèfon gratuït 900 414 000. Així mateix, pots enviar-nos un mail a [email protected] amb la teva consulta i et respondrem en la major brevetat possible.

Proporcionem servei a tots els punts d'Astúries: 

 • Gijón. 
 • Oviedo. 
 • Avilés. 
 • Siero. 
 • Langreo. 
 • Mieres. 
 • Castrillón.
 • San Martín del Rey Aurelio. 
 • Corvera de Asturias. 
 • Villaviciosa. 
 • Llanera.
 • Llanes.
 • Laviana.
 • Cangas del Narcea. 
 • Valdés. 
 • Lena. 
 • Aller.
 • Carreño.
 • Gozón. 
 • Grado. 

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu