sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales a Cantàbria: Tot el que has de saber

Vives a Cantàbria i t'agradaria instal·lar una cadira salvaescales? T'informem sobre tot el que has de saber abans de fer-ho.

 

Les persones amb una avançada edat poden tenir diferents dificultats relacionades amb una deterioració de la capacitat motriu, i en conseqüència, sofrir problemes d'equilibri i de mobilitat. En aquest sentit, poden arribar a patir un elevat risc de caigudes i per això, sentir frustració i abatiment lligats a una absència d'independència diària.

Així doncs, és molt important que la seva llar estigui el més adaptada possible per a aconseguir un entorn lliure d'obstacles que permeti a la persona moure's sense por. En molts casos, es decideix instal·lar una solució salvaescales en aquestes cases que existeixen desnivells verticals, d'aquesta manera la persona pot sentir-se més segura a l'hora de pujar o baixar d'una planta a una altra.

 

Potser t'interessa: “Condicionar casa per a ancians: 11 coses que has de saber”

 

 

Salvaescales a Santander i altres zones de Cantàbria

 

A Válida sin barreras portem anys realitzant tot tipus d'instal·lacions salvaescales en tot el territori Espanyol, i per descomptat, també en la zona de Cantàbria.

Disposem d'un ampli recorregut i coneixement en el sector de l'accessibilitat, realitzant instal·lacions a Santander, Torrelavega, Castro-Urdiales i altres municipis de la zona.

En l'actualitat, decidir col·locar una ajuda salvaescales en la seva llar, és una inversió de la qual podrà gaudir molts anys.

A Válida sin barreras ens ocupem de tot el procés: l'assessorament, el pressupost, la instal·lació de la màquina, servei post-venda i també del manteniment.

 

 

Cadires salvaescales a Cantàbria

 

Un dels nostres productes més demandats per particulars són les cadires salvaescales, perquè ocupen poc espai i garanteixen màxima seguretat als seus usuaris.

Válida sin barreras disposem d'una cadira per a cada situació i escala, des de desnivells amb recorreguts llargs o pendents pronunciades fins a escales corbes o de caragol molt estretes. T'ensenyem algunes instal·lacions realitzades a diferents punts de Cantàbria:

- Cadira salvaescales a exterior de casa particular a Sant Vicent de la Barquera en tram recte.

- Cadira salvaescales a interior de casa particular en Laredo a escala de caragol molt estreta.

 

 

Plataformes salvaescales a Cantàbria

 

També disposem d'altres solucions per a la supressió de les barreres arquitectòniques com les plataformes salvaescales. Aquest tipus de solucions permeten pujar i baixar a les persones en cadira de rodes d'una planta a una altra de manera independent i segura.

Igual que les cadires, aquests pujaescales també permeten la seva instal·lació en tota mena d'ambients i recorreguts: rectes, corbs, en interior i també en intempèrie. T'ensenyem un exemple d'instal·lació:

- Plataforma salvaescales a tram recte de Torrelavega.

 

També comptem amb altres ajudes tècniques com a elevadors de curt recorregut, pujaescales portàtils, elevadors per a piscines, etc. Si vius a Santander o en qualsevol lloc de Cantàbria i necessites un pressupost sense compromís a Válida sin barreras te l'oferim sense cap cost a més d'ensenyar-te la millor opció unida a les preferències de l'usuari.

Pots trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar-nos un mail a [email protected] afegint les teves dades de contacte perquè el nostre departament d'atenció al client es posi en contacte amb tu d'una forma àgil i pròxima.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu