sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales a Múrcia | Preus i altres solucions

Vius a Múrcia i vols instal·lar una cadira salvaescales? T'informem sobre altres solucions i preus sense compromís!

 

Quan pensem en accessibilitat normalment ens ve a la ment els impediments que poden tenir les persones amb algun problema de mobilitat o discapacitat. No obstant això, l'accessibilitat és un tema que ens afecta a tots perquè l'esperança de vida és cada vegada major i tots podem sofrir algun accident que ens incapaciti a l'hora de realitzar certes accions quotidianes com el desplaçament en el nostre habitatge.

En aquest sentit, en Válida sin barreras ens especialitzem en instal·lacions salvaescales a qualsevol mena de domicili o local per a millorar el confort, el benestar i la seguretat de les persones.

 

Descobreix els nostres models salvaescales aquí.

 

 

Instal·lar un salvaescaleras a Múrcia

 

Válida sin barreras ofereix servei a tot el territori espanyol, per això, si vius a la província de Múrcia i necessites acabar amb alguna barrera arquitectònica, els nostres tècnics de la zona poden oferir-te assessorament gratuït perquè coneguis la millor solució adaptada a les teves necessitats.

A Válida sin barreras ens encarreguem de tot: del mesurament, els plans, la instal·lació, les obres, l'assessorament legal, la informació sobre subvencions, la postvenda...

A més, disposem del catàleg de productes més ampli, amb sistemes d'elevació pensats per a acabar amb qualsevol desnivell:

- Cadires salvaescales: ofereixen autonomia i confort a l'usuari. Les nostres cadires disposen de dissenys innovadors i adaptables a qualsevol entorn. A més, són útils per a salvar tot tipus de desnivells: escales rectes o corbes, en ambients interiors o en intempèrie, per a aquests trams més estrets o major pendent, etc.

- Plataformes pujaescales: aquestes ajudes també poden superar diferents trams d'escala, adaptant-se a les necessitats de comunitats, locals, particulars… perfectes per a millorar la independència de les persones que es desplacen en cadira de rodes.

 

 

- Elevadors verticals: aquests mini ascensors permeten salvar trams de curt recorregut, presenten acabats de primera qualitat, són resistents, molt segurs i útils per a totes les persones (amb o sense discapacitat).

 

A Válida sin barreras també disposem d'altres solucions que permeten fer la vida de les persones més fàcil, entre elles, tenim elevadors per a piscina, els pujaescales portàtils o altres ajudes com a rampes automàtiques o automatismes per a portes.

 

 

Preus de salvaescales a Múrcia

 

Els preus dels salvaescaleras poden variar molt depenent de diversos factors com: model a triar, recorregut a salvar, si l'escala és corba o recta, si és en interior o en intempèrie i d'altres característiques tècniques i opcionals que poden encarir el preu final. En aquest sentit, et deixem amb un article amb una guia de preus segons la seva tipologia, no obstant això, A Válida sin barreras sempre recomanem la visita del tècnic perquè pugui proporcionar-los un pressupost real i fet a mesura tenint en compte les necessitats de cada usuari.

Per això, disposem d'un telèfon gratuït d'atenció al client per a assessorar-te i recomanar-te la solució que millor s'adapti a les teves necessitats: 900 414 000.

Si vius a Múrcia, els nostres tècnics de la zona respondran a la teva sol·licitud ràpidament, realitzant una visita per a assessorar-te, informar-te sobre els avantatges i funcionament del producte i lliurar-te un pressupost sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu