sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales a Saragossa. Tipus i pressupost

Necessites una cadira salvaescales o una plataforma pujaescales a Saragossa? A Válida sin barreras t'ensenyem quins tipus hi ha i t'oferim un pressupost sense compromís!

 

Els problemes d'autonomia poden començar a notar-se amb el pas dels anys. Les persones d'avançada edat poden tenir dificultats per a desplaçar-se lliurement. Això suposa un inconvenient afegit quan en la pròpia llar existeixen escales. En algunes ocasions, hi ha fins i tot persones que no poden sortir de la seva pròpia llar per una falta d'accessibilitat.

Per a acabar amb aquesta problemàtica, és important adaptar l'entorn i, d'aquesta manera, millorar el seu benestar diari. També serveix per a augmentar la seva seguretat i encara més important, recuperar la llibertat d'accedir a qualsevol lloc amb total seguretat.

Per a això, existeixen les solucions salvaescales, una ajuda que permet pujar i baixar per les escales a les persones majors o amb problemes de mobilitat.

 

En aquest article t'expliquem què són i com pots adquirir una si vius a Saragossa o província.

 

 

”

 

 

Fàcil instal·lació de les cadires salvaescales

 

Instal·lar una cadira salvaescales resulta molt útil per a millorar l'accessibilitat i la seva qualitat de vida. A Válida sin barreras ens encarreguem de tot el procés, des de l'assessorament fins a la instal·lació i manteniment de la cadira elevadora. La seva instal·lació és ràpida i sense necessitat de realitzar obres a casa.

A part de les cadires salvaescales, disposem del catàleg d'ajudes més ampli del mercat, adaptant-nos a qualsevol necessitat i tipologia d'escala.

 

Treballem a Saragossa i tota la província, oferint un servei integral per a l'eliminació de les barreres de l'entorn: Assessorament, pressupost gratuït, instal·lació i manteniment del salvaescales.

 

Models de salvaescales a Saragossa per a interior i exterior

 

Com hem comentat, en el mercat existeixen diferents solucions per a acabar amb les barreres físiques de l'entorn. A continuació, t'expliquem quins tipus de salvaescales hi ha perquè sàpigues la utilitat de cadascun.

 

Cadires salvaescales a Saragossa

 

Les cadires salvaescales o cadires elevadores permeten pujar i baixar les escales sense haver de realitzar cap esforç. Com el seu nom indica, es tracta d'una cadira mecanitzada que es desplaça a través d'una guia que es fixa en la pròpia escala. Aquestes ajudes tècniques són útils per a les persones majors o amb mobilitat reduïda, però també ho són per als quals busquen un millor confort en el seu desplaçament diari.

Les cadires salvaescales poden plegar-se, d'aquesta manera, permeten el passo als altres habitants de la llar.

En Válida sin barreras disposem de models que s'adapten a qualsevol mena d'escales: trams rectes, corbs, tipus caragol, amb pendents pronunciades, en interior o exterior…

 

”comprar

 

 

Plataforma salvaescales a Saragossa

 

Una altra ajuda molt demandada per a acabar amb les barreres arquitectòniques són les plataformes salvaescales. Aquestes, permeten l'ascens i descens de les persones que es desplacen en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda.

Les plataformes salva escales són molt utilitzades sobretot en comunitats de veïns i locals. Es tracta d'una base que, igual que les cadires salvaescales, es desplaça per una guia al llarg de tota l'escala. També poden plegar-se per a deixar lliure l'escala.

Aquestes solucions també permeten la seva instal·lació escales de trams rectes, corbs i en interior i exterior.

 

”comprar

 

Elevadors de curt recorregut a Saragossa

 

Aquesta ajuda pot instal·lar-se en tota mena d'edificis i llars. Aquest mini elevador vertical permet instal·lar-se en espais molt reduïts. Són ideals per a millorar l'accessibilitat de qualsevol persona, independent de si tenen o no una discapacitat.

En aquest sentit, en Válida sin barreras tenim una àmplia gamma d'elevadors que poden adaptar-se a tota mena d'entorns.

 

”comprar

 

Assessorament personalitzat i pressupost sense compromís

 

A Válida sin barreras proporcionem instal·lacions a tota Saragossa i municipis com Calatayud, Utebo, Ejea de los Caballeros, Cuarte de Huerva entre altres. Pel que si vius per la zona, a Válida sin barreras podem proporcionar-te assessorament i un pressupost sense compromís.

Amb més de 15.000 màquines salva escales i més de 20 anys d'experiència som experts en la supressió de barreres arquitectòniques. Oferim una garantia de professionalitat, confiança i proximitat amb cadascun dels nostres clients.

El preu dels salvaescales és diferent en cada cas, perquè es tracta de solucions fabricades a mesura. Per això, aquest variarà depenent de la mena d'escala, del recorregut a salvar, els opcionals finals, etc.

En aquest sentit, Válida sin barreras t'aconsella sol·licitar un pressupost a mida i sense compromís. Els nostres assessors tècnics realitzen visites a domicili amb un estudi tècnic de l'escala sense cost.

 

Opinions de clients i exemples d'instal·lació dels nostres salvaescales a Saragossa

 

T'ensenyem alguns exemples d'instal·lacions realitzades a Saragossa:

 

 

Finançament a mesura i sol·licitud de pressupost a la teva ciutat o població

 

En Válida sin barreras t'ho posem fàcil adaptant-nos a totes les butxaques i necessitats. A més, oferim la possibilitat de comprar la solució que necessites mitjançant pagament fraccionat o finançament amb condicions molt avantatjoses.

Sol·licita el teu pressupost sense cap cost ni compromís trucant al telèfon gratuït 900 414 000 o enviant un mail a [email protected]. Els nostres assessors et proporcionaran la solució perfecta per a la teva llar o negoci. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu