sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales amb seients de pell

Cadires salvaescales amb acabats de pell i cuir

Algunes cadires salvaescales amb acabats en pell criden l'atenció de molts usuaris per les propietats d'aquesta mena d'entapissat.

Normalment, els salvaescales amb seient de pell ofereixen durabilitat i més facilitat per a netejar. Et comptem tots els avantatges i desavantatges perquè puguis fer la teva elecció.

Cadires salvaescales personalitzades

Hi ha una gran varietat de models de cadires salvaescales i, moltes d'elles, permeten moltes opcions de personalització. Les cadires personalitzades permeten triar el color de la cadira i també el color de la guia. En el cas de la guia, a més d'alguns colors predefinits es pot demanar un color concret perquè sigui al gust de les persones usuàries.

Gràcies a la varietat d'opcions tries la millor combinació perquè sigui una cadira salvaescales feta al teu gust. A més, tingues en compte que les cadires salvaescales de VALIDA es fan totalment a mida al tram d'escala on s'instal·len.

Cadira salvaescales MODUS de pell sintètica
Cadira salvaescales MODUS

Salvaescales amb acabats de pell

Una opció de personalització de les cadires salvaescales són els entapissats de pell o pell sintètica. En aquests casos, es pot triar entre una àmplia gamma de colors i, d'aquesta manera, trobar la que millor encaix en cada ocasió.

Suport en pell o cuir

A VALIDA disposem de diversos materials per a poder triar entre els que millor poden funcionar per a tu. La nostra cadira salvaescales DEVOTUS és la cadira que disposa de més varietats de colors i materials per a l'entapissat: cuir d'alt nivell, feltre, microfibra, pell sintètica, diferents estils de teles de polyester i cotó.

Et diem els avantatges i desavantatges de tenir una cadira de pell autèntica perquè puguis decidir quin material és el millor per al teu cas.

Beneficis d'entapissats en pell:

  • Més facilitat de neteja i manteniment. Passant un drap humitejat es pot retirar la pols i les taques. A més, aplicant una crema especial dues vegades a l'any es pot protegir el cuir.
  • El cuir dura molt més temps que la tela.
  • El cuir dona un aspecte elegant a la cadira.
  • Ideal per a persones que tinguin al·lèrgia ja que no tenen àcars, pèls de mascotes o altres elements.

Desavantatges d'entapissats en pell

  • Té un preu més elevat.
  • És molt important realitzar manteniments per a garantir que la seva aparença sigui òptima amb el pas dels anys. Si no se’n té cura pot deteriorar-se.
  • Algunes taques poden ser difícils de treure
  • Si es deixa un forat, pot ser complicat de reparar sense que es noti.

Triar un salvaescales tèxtil o cuir?

Totes les cadires salvaescales de VALIDA estan fabricades amb teixits d'excel·lent qualitat que garanteixen la seva durabilitat. En aquestes cadires pensades per a l'exterior, s'utilitzen materials que garanteixen que no s'espatllin a causa de les inclemències del temps i siguin fàcils de netejar.

En funció de la mena de cadira podrem triar entre aquesta àmplia gamma de materials i de colors. Al final, s'aconseguirà la millor combinació que satisfaci les necessitats d'accessibilitat i sigui totalment adequat per a l'espai.

Exemples reals de salvaescales en cuir

Cadira salvaescales DEVOTUS

En aquest article destaquem la cadira salvaescales DEVOTUS, ja que és la cadira amb més varietat de possibilitats d'entapissats que existeix té molts colors variats com a color crema, vermell i marró entre molts altres. A més de pell autèntica, es pot triar un seient de cuir sintètic.

DEVOTUS és una cadira d'alta gamma amb acabats delicats i creada per a satisfer tot tipus de necessitats. Aquesta cadira elevadora es pot instal·lar en escales corbes i serveix per a facilitar el descens d'una persona amb mobilitat reduïda. Podem assegurar que és d'instal·lació ràpida perquè no necessita obres per a poder col·locar-se.

Cadira salvaescales DEVOTUS amb seient de pell.
Cadira salvaescales DEVOTUS

Té un seient plegable, ajustable i gira de manera automàtica. Es pot regular la velocitat de la cadira mitjançant el Joystick integrat en el reposabraços. Té aturades magnètiques que permeten crear moviments progressius i sense sots.

Disposa de gir automàtic per a facilitar poder assentar-se o aixecar-se de la cadira. A més, els reposabraços, seient i reposapeus es poden plegar perquè la cadira ocupi menys espai.

Cadira salvaescales MODUS

Entre les nostres cadires salvaescaleras en pell també destaquem a la MODUS, l'única cadira de VALIDA que té una guia modular. Una guia modular està formada per peces petites que, en ajuntar-les, es van adaptant a la corba de l'escala. Gràcies a això la guia és a mida de l'escala. MODUS està completament entapissada en pell i es pot triar entre quatre colors diferents.

Disposa d'una aplicació mòbil per a indicar a la cadira que es desplaci a dalt i a baix mitjançant una aplicació mòbil. Capacitat de càrrega 125 kg de pes com a màxim. Té un seient giratori automàtic per a facilitar el seu ús i, també, un cinturó de seguretat.

Cadira salvaescales MODUS amb tapissat de pell sintètica.
Cadira salvaescales MODUS

Gamma de salvaescales de VALIDA

A VALIDA comptem amb una àmplia gamma de cadires salvaescales. Per aquesta raó, estem convençuts que trobarem el model que pugui satisfer les necessitats de la persona usuària i sigui compatible amb l'espai de l'escala.

Per a trobar una solució puja escales ideal per a tu és important que un Assessor Tècnic t’aconselli. El nostre equip ofereix una atenció personalitzada i té en compte les necessitats de la persona i les característiques de l'escala. En funció d'això, pot ser que al final es triï una plataforma salvaescales o bé un elevador. L'important és trobar la millor solució salvaescales que s'adapti perfectament al que cerques.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu