sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales: FIDUS vs SOCIUS

Existeixen diversos tipus de cadires salvaescales, cadascun amb característiques, acabats i mecànica pròpies. Entre aquest univers de possibilitats, destaquen dos models per a espais interiors: FIDUS i SOCIUS. Si et vols saber quines diferencies hi ha entre una y altra, en aquest post te les resumim.

- Cadira salvaescales FIDUS: únicament apta per trams d’escala rectes, es a dir, que en el trajecte d’ascens/descens no hagin de superar corbes o replans. D’altra banda, la rigidesa de la seva guia d’alumini li permet realitzar recorreguts de fins a 9 metres i transportar un usuari de fins a 140kg. de pes.

Respecte els acabats, la cadira salvaescales FIDUS ofereix únicament entapissat beix de fàcil neteja. Tot i així, la seva estructura està pensada per passar el més desapercebuda possible, oferint un aspecte compacte y contingut.

 - Cadira salvaescales SOCIUS: a diferencia de la FIDUS, la SOCIUS està concebuda per a trams d’escala amb corbes, podent superar replans i corbes sense límit màxim de recorregut. Aquesta capacitat d’adaptació és possible gracies al seu sistema de doble guia, capaç d’integrar-se en el passamà de l’escala. Per contra, la versió estàndard pot transportar usuaris de fins a 118 kg.

D’altra banda, la cadira salvaescales SOCIUS ofereix una gran varietat d’acabats i colors tant en tapisseria com en colors de guia.

Deixant de banda aquestes diferencies, ambdós models compten amb moltes característiques en comú. Primer, tant la SOCIUS com la FIDUS són ràpides d’instal·lar i no requereixen obres, el que es tradueix en estalvi. Amés, les dues cadires salvaescales utilitzen un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, podent-se instal·lar en ambdós costats de l’escala.

Pel que respecta a la seguretat, tant FIDUS com SOCIUS compten amb sensors antiobstácles i pantalla LCD d’autodiagnòstic per localitzar ràpidament les averies. I en velocitat, les dues es desplacen a 0,12 metres per segon.

Esperem que aquest post t’hagi ajudat a escollir, però si tens dubtes sobre quina cadira salvaescales comprar, t’assessorem sense compromís. Només has de contactar-nos a través del telèfon gratuït 900 414 000. Gràcies i fins aviat!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu