sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales per a espais reduïts

Cadira salvaescala per escales molt estretes

Què podem fer quan tenim escales estretes i ens costa pujar-les? La millor opció són les cadires salvaescales per a espais reduïts.

Encara que sembli que no, hi ha moltes solucions salvaescales per a instal·lar a llocs estrets. Et donarem les millors idees.

Problemes per a pujar i baixar escales

 

A vegades per l'edat, unes altres per malalties o per accidents, ens hem d'enfrontar a problemes de mobilitat. Moltes persones amb mobilitat reduïda veuen que perden part de la seva llibertat de moviments.

En ocasions, es torna perillós que aquesta persona sola pugui transitar per l'escala. Es perd confiança i seguretat en un mateix ja que no es veuen capacitats per a fer-ho. Tot això, repercuteix negativament en la qualitat de vida. Tot el conjunt afecta directament a l'estat d'ànim de la persona.

Una solució per a acabar amb el problema de les escales o per a pendents molt pronunciades són les cadires puja escales. Hi ha molts models de cadires així que trobar una que s'adapti a un tram d'escala és possible.

Hi ha models de cadires elevadores pensades per a instal·lar-se en espais petits. També hi ha algunes que permeten fer un petit pàrquing perquè no ocupin espai. A més, totes elles es pleguen de manera que deixen espai lliure perquè altres persones puguin transitar per l'escala.

Solucions salvaescales per escales petites

 

Podré instal·lar un salvaescales en unes escales molt estretes? No et preocupis, a Valida disposem de diferents models que poden encaixar en aquesta classe d'espais.

Cadira salvaescala ALIUM

 

”

 

La cadira més estreta del mercat és ALIUM ja que només ocupa 530mm totalment desplegada i 320mm plegada. Gràcies a ella moltes persones usuàries han pogut salvar trams d'escala rectes i molt estrets.

Alium és una cadira per a espais interiors i, es caracteritza per tenir una guia que no necessita greix i per funcionar sense cremallera. És excel·lent perquè s'eviten possibles talls o problemes de brutícia per culpa del greix.

Cadira salvaescala SOCIUS

En cas de tenir una escala amb corba, Socius podrà oferir-te una molt bona solució per a persones amb dificultats de mobilitat. Es tracta d'una cadira amb doble carril (la fa molt segura, estable i, a més allarga la vida útil de la màquina).

Socius amb seient Offset té la característica que tant el seient com el reposapeus estan semi-girats. D'aquesta manera es guanya espai per a poder realitzar corbes molt tancades.

 

Cadira salvaescales per a espais reduïts

 

Què passa si tinc una porta al costat de l'escala? I si la guia impedeix obrir la porta principal? Deixa de preocupar-te, perquè també tenim solucions per a aquests casos.

Moltes de les nostres cadires tenen l'opció de tenir una guia plegable. Això significa que, en cas que hi hagi una porta que quedés inutilitzada per culpa de la guia, aquesta es plega.

Per facilitar les coses, aquest procés pot ser automatitzat. Així que la guia es desplegarà abans que la cadira arribi al replà. A més, en el moment d'aparcar la cadira, aquesta es col·loca en el lloc indicat per a permetre que la guia es plegui.

Una altra opció és la guia lliscant. En aquest cas, la guia es mou en el mateix moment en què la cadira puja i baixa, de manera que arriba fins al final del tram. Amb això, l'últim esglaó sempre estarà lliure.

Finalment, tenim a la cadira salvaescala UNIKA que permet l'inici en vertical. Això vol dir que la guia comença en el primer esglaó, però la cadira de llisca fins al sòl perquè la persona pot asseure's o aixecar-se tranquil·lament. Amb aquesta solució no importarà si hi ha una porta a prop i ningú ensopegarà amb la guia.

Exemples d'instal·lació de cadires *salvaescaleras en espais reduïts (4-5 fotos)

 

Et mostrem instal·lacions reals en escales estretes que et serviran per a tenir idees per a la teva salvaescales en funció de la mena d'escala que tinguis.

CADIRA SALVAESCALA FIDUS AMB TRAM ARTICULAT

 

”

 

CADIRA SALVAESCALA SOCIUS AMB SEIENT OFFSET

 

”

 

CADIRA SALVAESCALA SOCIUS AMB TRAM ARTICULAT

 

”

 

CADIRA SALVAESCALA UNIKA AMB INICI VERTICAL

 

”

 

Altres solucions salvescala

 

Què passa si necessito un altre sistema salvaescalera per a persones que es desplacen en cadira de rodes? Llavors podem oferir-te altres solucions.

A Valida tenim altres solucions per a persones que es desplacen en cadira de rodes, es tracta de les plataformes salvaescales. Aquestes requereixen de major espai, però hi ha models que tenen mesures especials. A més, són un sistema molt popular a comunitats de veïns.

Tenim la plataforma salvaescalera SPATIUM, indicada per a trams rectes tant en interiors o exteriors. Hi ha la possibilitat que la plataforma mesuri 750x600mm ideal per a escales o espais reduïts.

També disposem de la plataforma DÉCOR que pot baixar i pujar escales rectes i corbes. La grandària mínima que té és de 750 cm per 600 cm d'ample. Pot ser una bona opció en comunitats de propietaris on s'ha de salvar trams multiplanta.

Finalment, hi ha com a alternativa els elevadors verticals de curt recorregut. Hi ha moltes varietats i grandàries, encara que són un format més voluminós.

Valida, solució per a qualsevol escala i espai

 

Com pots veure, a Valida disposem d'una gran varietat de models i formes perquè la teva casa es torni accessible. És normal que tinguis dubtes, per aquesta raó, t'aconsellem que contactes amb nosaltres ja que, una persona t'assessorarà amb la millor opció per a tu.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu