sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires salvaescales per a locals comercials

Si en el passat post analitzàvem els principals avantatges i inconvenients de les cadires i les plataformes salvaescales, avui abordem una de les principals aplicacions d'una d'aquestes màquines: les cadires salvaescales aptes per a locals comercials.

Si ben totes les cadires salvaescales podrien instal·lar-se en una local comercial, no totes compleixen els estàndards de qualitat i manteniment. En altres paraules, és possible que alguns models resisteixin millor el dia a dia i, a mitjà-llarg termini, ens permetin estalviar en consum energètic. Per això, abordarem dos de les millors cadires salvaescales que actualment existeixen per al teu negoci.

D'una banda trobem la cadira SOCIUS, una de les opcions més recomanables si busques una bona relació qualitat-preu. Per menys del que imagines, aquesta cadira salvaescales ofereix una butaca amb gir automàtic per facilitar la incorporació de l'usuari, tant per entrar com per sortir. A més, ofereix una àmplia varietat d'acabats per aconseguir una major integració en l'entorn.

La cadira salvaescales SOCIUS ofereix una gran versatilitat, podent adaptar-se tant a escales rectes com a corbes. Així mateix, pot recórrer d'una planta a una altra o diversos pisos sense problemes. Per contra, aquest model només és apte per a espais interiors.

D'altra banda, està la cadira salvaescales DEVOTUS. Compta amb les mateixes característiques que l'anterior, però aportant un considerable plus en qualitat. DEVOTUS ofereix una gran varietat d'acabats, colors i tipus de tapisseria; així com gadgets interessants com la pantalla LCD de detecció d'avaries. Però el seu principal avantatge respecte altres cadires és que pot estar instal·lar-se en l'exterior. A més és apta tant per a escales amb tram recte o amb corbes i compta amb una sòlida guia en acer inoxidable que garanteix una llarga durabilitat.

Ambdues cadires compleixen de sobres les exigències necessàries per instal·lar-se en qualsevol local o comerç, des de residències de la tercera edat fins a supermercats, restaurants o petites tendes. En tot cas, hem de recordar que si disposem de l'espai suficient, és més recomanable instal·lar una plataforma salvaescales o un elevador.

Si tendeixes dubtes o necessites assessorament, no dubtis a contactar-nos cridant al 900 414 000. I no oblidis comentar-nos 😉

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu