sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Canviar la cadira de rodes pel monopatí

Per a moltes persones, el skateboard és un dels esports de taula més difícils d’aprendre i la disciplina més frustrants a l’hora de progressar. Felipe Nunes, un dels patinadors més reconeguts de Brasil, va decidir no convèncer mai tot i haver perdut ambdues cames quan tenia sis anys. Quan va complir els 13, va prendre la decisió de canviar la seva cadira de rodes per un monopatí.

El somni de jove brasiler era arribar a competir amb els millors en el campionat de skate de renom dels Estats Units, Trampa AM. Així que va decidir ajuntar fons per poder viatjar a Florida i així inscriure’s a la categoria amateur del campionat. Tony Howk, una de les millors llegendes del skate mundial, va voler ajudar-lo i va pagar el viatge perquè Nunes pogués complir el seu somni.

L’objectiu de Nunes era mostrar al món sencer el que era capaç de fer a sobre de la seva taula. Va participar en la categoria amateurs i, durant la seva primera actuació, tots es van quedar sorpresos  amb els seus trucs i amb la precisió mil·limètrica que tenia a l’hora d’executar-los. Trucs de skate increïbles i complicats, inclús per un patinador convencional.

Brasil és un dels països amb més patinadors i pistes públiques pel seu desenvolupament en tot el món. Una seu del skate i un país considerat una potència emergent del skateboarding. Molts professionals s’han iniciat allà. Ara, un nou nom emergeix amb força i promet quedar gravat juntament amb altres llegendes: Flipe Nunes, un clar exemple de superació.

Font: lanacion.com 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu