sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Capbussades accessibles amb aquest elevador per a piscines!: Aqua

La calor apreta i ens morim de ganes de donar-nos un bon capbussó així que, tots, pares, mares, avis i petits, agafem els bártulos i ens anem a la piscina. Però, “oh, problema!”. L'avi té dificultats per a accedir a ella.

L'opció fàcil, la de cada dia, és que l'avi renunciï al bany i s'assegui en l'ombra prenent-se un refresc. L'àvia es queda al seu costat per a fer-li companyia.

 

No està malament, clar, encara que als dos els agradaria poder recuperar aquella sensació tan refrescant de nedar en la piscina. Tan lluny i tan a prop alhora. A vegades, la solució és més fàcil del que creem.

A Válida sin barreras disposem de Aqua, l'elevador hidràulic que permet a les persones amb poca mobilitat o discapacitat accedir a tota mena de piscines, ja siguin públiques o privades, amb o sense sobreeixidor. 

Aqua funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa, i s'ofereix en dues versions: d'ancoratge fix o mòbil. La fixació es realitza de manera pràctica, ràpida i còmoda a la piscina gràcies a un només ancoratge i tres suports simples, i es pot utilitzar en diferents punts de la piscina.

Aquest elevador hidràulic permet que la persona major o amb poca mobilitat pugui realitzar la transferència i el recorregut de cares a l'aigua. D'aquesta manera, l'usuari se sent més còmode. A més, Aqua disposa d'un reposapeus rígid que li dota de més seguretat. Aqua és una opció molt recomanada perquè tots gaudeixin de l'estiu i de les vacances.

 

I és que en fer les maletes, també ens podem portar a aquest elevador hidràulic, pensat per a ser transportat de manera còmoda i fàcil. Ara, el problema és un altre, i és que… l'avi i l'àvia no volen sortir de l'aigua! ;P

 

Més informació de Aqua aquí. Ver vídeo de Aqua aquí. 

Per a consultar preus escribnos a [email protected] o telefoneu-nos al telèfon gratuït 900 414 000.

 

Tots tenim ganes d'un estiu sense barreres! Válida sin barreras, especialistes en plataformes salvaescales, elevadors i altres solucions en accessibilitat, us ofereix aquesta informació.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu