sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Capítol 0: ABANS

CAPÍTOL 0: ABANS

Hola, em dic Luis Peinado Calero i visc a València. Sóc un tipus normal, segurament com tu.

Als 16 anys vaig deixar els estudis d'auxiliar administratiu i em vaig posar a treballar de cambrer en un bar cèntric de València. Més tard, com a molts altres nois de la meva edat, em va tocar fer la “mili”, una època de la qual tinc molt bons records perquè vaig fer molts amics de tot arreu.

Un bon dia vaig acabar el servei militar i vaig tornar darrere de la barra d'aquell bar que havia deixat feia uns anys. La veritat és que aquell treball no m'acabava d'omplir i volia un canvi a la meva vida, així que em vaig a buscar una altra feina. La vaig trobar. 

Vaig començar a treballar com a depenent en una tenda d'electrodomèstics i, a més, vaig decidir reprendre els estudis que havia deixat “penjats” en plena adolescència. Per fi em sentia còmode amb tot el que feia, amb tot el que m'envoltava i sobretot amb mi mateix.

Lamentablement aquesta felicitat duraria poc. El destí em tenia preparada una sorpresa que canviaria la meva vida per sempre...

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu