sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Capítol 1: TOT VA CANVIAR

Un bon dia, tal com avui, i amb tan només 21 anys, vaig tenir un accident de trànsit.

Intentant esquivar un vehicle el meu cotxe va xocar contra un altre que estava estacionat, vaig donar diverses voltes de campana i vaig patir diversos cops molt forts.

Com a conseqüència de l'accident, vaig estar cinc mesos i mig ingressat a l'Hospital la Fe de València, on em van dir que tenia lesió medul·lar.

Vaig estar dos mesos postrat en el llit sense poder-me moure per res. Recordo que va ser una temporada molt dura de recuperació en la qual se't passen moltes coses pel cap, entre elles, que mai més podries tornar a portar una vida normal. 

Anava a passar la resta de la meva vida assegut en una cadira de rodes...

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu