sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Capítol 3: LA FORÇA QUE M'ENVOLTA

Quan saps que passaràs la resta de la teva vida assegut en un cadira de rodes és molt important controlar els teus sentiments i pensaments per poder seguir cap a davant amb la força necessària.

Segurament estaràs pensant que és molt fàcil de dir, però en realitat no hi ha un altre camí possible si vols tirar cap a davant. I has de fer-ho, no hi ha opció.

Per a això l'ajuda de l'entorn és vital. En el meu cas, la família i els amics van ser dos pilars importantíssims als quals estaré sempre agraït. Van ser ells els que al principi mai van deixar que em quedés sol a casa, doncs de vegades el sostre sembla que et cau damunt.

Van ser ells els qui em varen ensenyar a sortir de nou al carrer, a enfrontar-me a nous reptes i a superar aquests petits (per a mi grans) obstacles que a partir d'ara hauria de fer front.

Amics, tot és molt complicat i el món no està preparat per a la gent en cadira de rodes, t'ho havies plantejat alguna vegada? Jo ara sí...

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu