sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Carl Joseph: L'esportista que va trencar amb tots els paradigmes

Carl Joseph va ser un esportista extraordinari que va destacar per saltar 1,78metres d'altura, llançava 12,20 metres en pes i 36,60 en disc, jugava al bàsquet i va aconseguir una beca d'estudis en una universitat com a jugador de futbol americà. Això ja és suficientment sorprenent en qualsevol persona, però el realment increïble és el detall que el diferenciava de tots: Carl va néixer sense la seva cama esquerra des del seu naixement.

Carl Joseph va ser l'esportista discapacitat que en la dècada dels 70 va trencar amb totes les normes establertes en aquest temps. En aquesta època, estava prohibit jugar amb pròtesi en els partits, així que Carl placaba als rivals de futbol americà i jugava basquetbol solament amb la seva cama dreta i sense cap ajuda externa. Al començament dels 80 es va convertir en la història estrella de molts mitjans de comunicació.

En 2009, el Hall of fame de “high school" incloïa el seu nom entre els seus membres, al costat d'estrelles com el jugador de bàsquet Vince Cartero la llegenda de la NFL Emmitt Smith.

Carl Joseph sempre va ser un exemple a seguir per a tots els seus companys d'equip, que sabien que al seu costat, podien aconseguir qualsevol meta.

 

Font: http://www.marca.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu