sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Carrera solidaria para la integración de personas con discapacidad

Diumenge que ve 21 d'abril se celebra la jornada “Tots sobre rodes” al Parc Forestal de Somosaguas. La Fundació Síndrome de Down de Madrid, juntament amb l'Ajuntament de Pozuelo de Alarcón, ha organitzat una carrera solidària per a sensibilitzar a la població sobre la integració de les persones amb discapacitat. En aquesta carrera podran participar joves, nens i adults de totes les edats amb tricicles, patinets, bicicletes o altres vehicles amb rodes i sense motor.

Per a poder participar en la carrera, el preu de la qual és de 5 euros, es pot fer la inscripció en la web www.downmadrid.org. La recaptació que s'obtingui es destinarà íntegrament al projecte Voluntariat per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la Fundació Síndrome de Down. A més, qui no pugui assistir, tindrà la possibilitat de col·laborar realitzant donatius a manera ‘Dorsal 0’ en la mateixa web.

La carrera estarà composta per tres recorreguts: un de 200 metres sobre camí asfaltat i fàcil, un altre d'un quilòmetre i de dificultat intermèdia  en camí asfaltat i de terra, i el recorregut especial d'una mica més de tres quilòmetres i realitzat en camí asfaltat amb desnivells en el traçat. A més, durant tot el matí, els més petits podran passar-s'ho en gran amb una gran varietat d'activitats i jocs.

La Fundació Síndrome de Down de Madrid és una entitat sense ànim de lucre la missió principal del qual és promoure, desenvolupar i potenciar tot tipus d'activitats orientades a la plena integració familiar, laboral, escolar i social de les persones amb síndrome de Down i discapacitat intel·lectual.

L'objectiu de la carrera és aconseguir eliminar les barreres perquè totes aquelles persones amb discapacitat se sentin unides a un grup més extens, alhora que se'ls facilita la vida i la integració.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu