sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

CELARE, la plataforma elevadora invisible

El nou producte de Válida sin barreras és la revolucionària plataforma elevadora “invisible” CELARE caracteritzada per passar completament inadvertida.

CELARE ret homenatge al seu nom, que en llatí significa amagar, mentre la plataforma no s'utilitza queda completament integrada a la resta del terra. Això és possible perquè el disseny de CELARE permet una gran personalització d'acabats de fusta, vinil o ester.

Aquesta plataforma elevadora és robusta, forta, estable i fabricada amb materials sòlids, CELARE la podem col·locar tant a espais interiors com exteriors i és idònia per a botigues, empreses i hotels.

La plataforma elevadora “invisible” CELARE és de fàcil ús i salva petits desnivells que van des de 50 a 500 mm amb moviments suaus i estables. A més, CELARE disposa de protecció antilliscament de la cadira de rodes i pot suportar entre 300 i 400 kg de pes.

CELARE compleix totes les normatives de seguretat així com ho fan tots els productes que ofereix Vàlida sense barreres.

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu