sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

CERMI 2.0 - Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat

cermi representants persones amb discapacitat

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) aterra de manera permanent en les principals xarxes socials, amb una posició plenament accessible a tota mena de persones usuàries, tinguin o no discapacitat.

La participació en les xarxes socials permetrà al CERMI continuar amb la seva labor d'agent de canvi social, des d'un activisme digital, d'incidència política i de defensa de drets, que té com a propòsit la innovació social en discapacitat.

La nova marxa del CERMI en les xarxes socials es produeix una vegada garantida l'accessibilitat per a les persones amb discapacitat usuàries d'aquests canals. El projecte tecnològic s'ha dissenyat a partir d'un sistema concebut per a salvar les importants deficiències quant a disseny per a totes les persones i accés universal que presenten aquestes plataformes, suplint així els obstacles que encara exclouen a les persones amb discapacitat de la major part de les xarxes socials.

Un dels principals objectius del CERMI és promoure el canvi social en favor de la inclusió de les persones amb discapacitat. Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) poden ser grans aliades per a això, especialment gràcies a les oportunitats que proporcionen les plataformes de xarxes socials en Internet. En l'actualitat, les d'ús més estès presenten algunes barreres d'accessibilitat, tal com reflecteix l'últim informe publicat per el Observatori de l'Accessibilitat TIC de Discapnet.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu