sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Chris Waddell: Dotze medalles olímpiques i l'ascens al Kilimanjaro en cadira de rodes

Chris Waddell és un esportista paralímpic americà que va néixer en 1968. Quan era estudiant de la universitat, va patir un greu accident practicant esquí que el va deixar paralitzat des de la cintura fins als peus. Amant dels esports, va decidir que no s'allunyaria de la seva passió, i lluny de rendir-se, el 2009 va escalar amb la seva cadira de rodes el Kilimanjaro, la muntanya més alta d'Àfrica.

No havia passat ni un any des del seu accident quan Waddell es va adaptar a un monoski dissenyat per ell mateix, i pensat per a persones amb capacitats diferents com la seva. També va ser seleccionat per pertànyer a l'equip paralímpic d'esquiadors dels Estats Units. Va ser reconegut guanyant el major nombre de medalles que s'havien aconseguit com record dins de la categoria paralímpica masculina d'esquí, amb dotze medalles (cinc d'or) en quatre Jocs Paralímpics.

Avui dia treballa al Comitè Paraolímpic d'Estats Units i el Comitè Paraolímpic Internacional, a més de ser conferencista de superació personal. També defensa els drets de les persones amb discapacitat.

Chris Waddell ens deixa lliçons de vida molt importants, ensenyant-nos que els somnis poden superar qualsevol barrera amb esforç, ganes i il·lusió. Des de Válida sin barreras aplaudim a Chris i a totes aquelles persones que són grans exemples de superació personal!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu