sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cine y discapacidad

Intocable, El viatge de María, Ànima… Cada vegada són més les pel·lícules, curts o documentals que giren entorn a la discapacitat; amb els recursos del setè art s'aconsegueix arribar a diferents tipus de públic i acostar-se de manera amena a altres realitats.

La web cineydiscapacidad.com neix amb l'objectiu de recopilar tot aquest tipus de cintes. En ella trobarem referències sobre pel·lícules, on de manera directa o indirecta es tracta el tema de la discapacitat, així com diferents recursos audiovisuals sobre la mateixa temàtica.

A més, es podrà veure la minisèrie “Perfils”, una història de superació, constància i optimisme que parla de la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat.

L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és promocionar i difondre la creació de continguts audiovisuals relacionats amb la discapacitat per a sensibilitzar i conscienciar sobre la no discriminació i l'accessibilitat de les persones amb discapacitat.

Què voleu veure? Des de Vàlida sense barreres us proposem les pel·lícules, només us faltaran les crispetes.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu