sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cinema accessible? Tots els dies!

cine accesible a personas con discapacidad

Les persones amb discapacitat visual o auditiva també volen veure les pel·lícules d'estrena i comentar-les amb la resta. El cinema, de fet, és una eina més d'oci i de relació social.

A poc a poc, les ciutats van incorporant sales de cinema accessible. És el cas de Bilbao, Palma, Pamplona, València i Saragossa; des d'aquest setembre també Madrid.

Els Cinemes Dreams Palacio de Gel de Madrid, oferiran tots els dies (almenys una sessió) pel·lícules d'estrena amb subtítols amb codi de colors per a persones amb discapacitat auditiva i amb àudio descripció per a persones amb discapacitat visual.

Una aposta integradora perquè tots els membres de la família puguin gaudir, sense distinció, de les millors estrenes.

Les persones amb discapacitat visual que estiguin interessades han de sol·licitar a l'entrada uns auriculars sense fils amb els quals seguiran l'audiodescripció i la locució sincronitzada de tot el que succeeix a la pantalla.

El setè art cada vegada més accessible!

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu