sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Coixí antiescares per a cadira de rodes: Com triar bé?

Tens dubtes sobre quin coixí antiescares has de triar per a una cadira de rodes?

Els coixins antiescares són un element indispensable quan s'ha de romandre en una posició durant un període de temps llarg, això ocorre sobretot a persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda.

D'aquesta manera, els coixins antiescares ajuden a repartir la pressió sobre tota la superfície de suport, d'aquesta manera, s'eviten dolors relacionats amb la circulació sanguínia, reduint la pressió sobre la superfície de suport.

 

Coixí per a persones majors o per a cadires de rodes

 

Les escares solen aparèixer en àrees d'on es produeix una pressió constant sobre la pell i els teixits, en aquests punts, poden produir-se una disminució en el reg sanguini dels teixits.

Per a evitar-ho, existeixen una àmplia varietat de coixins antiescares. Per a triar la millor opció han de tenir-se en compte diversos factors que van relacionats amb les necessitats específiques de l'usuari. En aquest sentit, hem de tenir en compte el pes i altura de la persona així com la capacitat motora de la persona. Si té una úlcera, hem de saber la seva posició exacta per a triar el tipus de coixí adequat.

 

Coixí antiescares de silicona

 

Aquest tipus de coixí regula la temperatura i la pressió, per la qual cosa, quan l'usuari està assegut en aquest tipus de coixí, la pressió s'equilibra i es distribueix per tota la superfície.

 

Coixí antiescares d'aire

 

Aquest coixí es recomana en pacients amb un risc elevat d'aparició d'úlceres, usuaris amb lesions de la medul·la espinal o amb molt poca mobilitat. Aquest coixí antiescares està fet amb cèl·lules independents que s'inflen amb aire de manera autoregulada i permeten un ajust òptim de l'usuari.

 

Coixí antiescares viscoelàstic

 

Aquests coixins són recomanats a pacients amb un risc alt o molt alt de escares. El coixí viscoelàstic, gràcies a les seves propietats, és el que proporciona la sensació més còmoda. Depenent del model que es triï, poden obtenir-se qualitats importants com a materials ignífugs, anti-àcars, anti-olors, antifúngics, transpirables, impermeables, i altres característiques tècniques.

A part del coixí, també existeixen altres factors per a prevenir l'aparició de escares. De altres, et citem algunes de les recomanacions més importants a tenir en compte:

- Mantenir una alimentació equilibrada i saludable. A més, és molt important mantenir el cos hidratat.

- La persona ha de canviar-se de posició cada dues o tres hores.

- Han de netejar-se les zones afectades i observar l'estat de la pell.

A més, per a triar el coixí adequat a les necessitats concretes de l'usuari, és important que un especialista determini la millor solució i ens aconselli sobre mètodes d'ús.

 

En una cadira de rodes també hem de tenir en compte altres elements per a evitar malalties ja que la majoria de les parts d'una cadira poden personalitzar-se, en aquest sentit, et recomanem un article on t'expliquem la importància del reposacaps.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu