sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Com escollir una cadira de rodes elèctrica?

Per seleccionar una cadira de rodes adaptada a les necessitats específiques de cada usuari, és important tenir en compte una sèrie de característiques al moment de triar la cadira de rodes. 

Ha de tenir-se en compte les mesures corporals i nivell de lesió de la persona que utilitzarà la cadira de rodes, les dimensions de l'entorn i el tipus de lloc on s'utilitzarà, si necessitem plegar la cadira, velocitat i maniobrabilitat, tipus de comandament per controlar la cadira, tipus de tracció i autonomia de les bateries…

Una dels punts més importants és saber si es va a utilitzar més per a exterior o interior. Les cadires de rodes que s'utilitzen per a exterior disposen de més autonomia, són més robustes i grans, disposen de rodes més grans i un sistema de suspensió i amortiment de l'impacte. A més són més ràpides. 

Les cadires de rodes per a interior són més estretes, lleugeres i compactes, amb rodes més petites i sense tanta autonomia com les d'exterior. Són cadires plegables i fàcils de transportar i tenen un radi de gir més reduït per maniobrar millor. 

Un altre aspecte important són la rodes, la grandària d'aquestes és determinant depenent de l'entorn en el qual s'utilitzi. Les rodes grans ofereixen major agarri i per tant són millors per a exterior. Les rodes pneumàtiques absorbeixen millor les irregularitats i els obstacles. 

També ha de tenir-se en compte el pes de la persona així com la cura de les bateries. Quanta més alta la capacitat de les bateries, més extensa l'autonomia.

El tipus de tracció de la cadira pot ser de tres tipus: el tipus de tracció central són més intuïtives i còmodes de conduir i requereixen de menys espai de gir però tenen menys capacitat per superar obstacles. El tipus de tracció posterior disposa d'un bon rendiment per superar obstacles en exterior i maniobrables en interior. Les de tracció davantera ofereixen una conducció més complicada encara que són més fàcils de superar obstacles en exterior.

Per a més informació: 
http://accesibilidad.aspaym.org/como-seleccionar-una-silla-de-ruedas-electrica/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu