sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Com fer mapes accessibles per a persones amb discapacitats en Google Maps

Fa un any, Google Maps va llançar una convocatòria als seus usuaris: Ajudin a reunir informació per a convertir els mapes en accessibles i ajudar als mil milions de persones amb discapacitat que hi ha al món. Aquesta tasca va ser assumida per 50 milions de Local Guides de la plataforma.

Els Local Guides són una comunitat de persones de tot el món “que ajuden aportant informació a Google Maps”. Aquesta informació és utilitzada per resoldre problemes tècnics com fer mapes accessibles, i així facilitar la navegació universal

Ells s'encarreguen de reunir informació i resoldre dubtes que puguin tenir les persones amb discapacitat, preguntes com: "Aquest lloc té una entrada amb accés per a cadires de rodes?", "Hi ha un bany accessible?" I moltes més.

En total ja són més de 500 milions de preguntes les que van ser resoltes per 7 milions de Local Guides. Ara es pot proporcionar respostes a més de 40milions de llocs de Google Maps. A més, es poden veure guies de rutes de transport públic accessibles per a cadires de rodes des de fa uns mesos. 

Actualment, continuen treballant per oferir més solucions accessibles. Es va celebrar l'esmentat esdeveniment que va reunir a Local Guides de tot el món, aquests col·laboradors van compartir idees per ajudar a més persones i millorar el seu programa per promoure una millor inclusió als seus països d'origen, com ho van fer amb els 40 milions d'usuaris amb discapacitats que ja gaudeixen de mapes accessibles.

 

Imatge: Google Maps

Font: elcomercio.pe

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu