sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Com quedarà la meva cadira pujaescales una vegada instal·lada?

Les cadires salvaescales són la millor solució perquè les persones amb mobilitat reduïda o d'avançada edat puguin pujar i baixar qualsevol escala de manera còmoda i, sobretot, segura.

Prendre la decisió més encertada l'hora d'escollir la cadira que millor s'ajusta a les nostres necessitats no és fàcil, doncs en el mercat existeix una gran quantitat de models amb característiques i acabats diferents. No obstant això, una de les preguntes més freqüents que un es planteja a l'hora de comprar una cadira pujaescales és: "quedarà bé?", "m'ocuparà molt d'espai a l'escala?", "m'agradarà com queda una vegada estigui instal·lada?".

Per a solucionar aquestes preguntes tan usuals i normals, els comercials tècnics de Válida sin barreras disposen de Vision, una aplicació de realitat virtual especialment dissenyada per a mostrar als clients com quedarà exactament instal·lada la cadira que escullin a la seva escala. Es tracta, doncs, d'una aplicació per a tauleta electrònica que reprodueix en 3D una imatge realista de la cadira salvaescales a la nostra llar, integrada en la nostra pròpia escala i amb els opcionals i acabats que més ens agradin.

Aquest servei innovador de Válida sin barreras permet als clients prendre la millor decisió abans de comprar i evitar així sorpreses inesperades.

I és que una imatge val més que mil paraules.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu