sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Com reduir el consum elèctric d'un ascensor?

Com reduir el consum elèctric d'un ascensor? Aquesta pregunta és la que s'ha fet un estudi holandès anomenat Rombout Frieling Lab i la seva resposta ha estat, ni més ni menys, que la de crear un ascensor que utilitza la força de l'usuari per pujar i baixar.

L'invent ha estat batejat com a Vertical Walking, passeig vertical en anglès, i funciona pedalejant: mitjançant un sistema de corrioles i molles, i gràcies al moviment de peus i mans, l'usuari empeny la cadira on està assegut.

Ara tornem al consum elèctric de l'ascensor… Aquest elevador només requereix un 10% de l'energia que una persona utilitzaria per pujar a peu un tram d'escales del mateix recorregut.

Segons afirmen els seus creadors, aquest invent permet pujar i baixar més ràpid que un elevador i, a més, no fa falta instal·lar l'estructura que requereix un ascensor estàndard sempre que el desnivell a superar no sigui superior a dos o tres pisos.

Què us sembla?

 

Font: elPaís

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu