sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Com triar el salvaescales correcte?

como elegir un salvaescaleras

En el món del salvaescales trobaràs molts models i tipus. Com podem triar el salvaescaleras correcte? T'expliquem en què has de fixar-te per trobar el tipus de salvaescales ideal.

Possibles necessitats per a triar un salvaescales o un altre

En el moment de triar un salvaescales, hem de centrar-nos en les necessitats que ha de complir. Aquests són els aspectes que tenim en compte en el moment d'assessorar-te per a l'elecció del teu nou sistema de salvaescales:

  • El tipus d'escales: en funció de com són les teves escales triarem entre uns models o altres. Les escales poden ser rectes, amb replans, amb corbes o de caragol. VALIDA compta amb diferents models de cadires i plataformes salvaescales per a escales corbes que es fan a mida especialment per a adaptar-se a l'espai que hi ha disponible i aprofitar-lo al màxim.
  • Espai disponible: en el procés per triar el tipus de salvaescales ideal també tenim en compte l'espai que té l'escala. Per a escales molt estretes i amb corba destaquem la nostra cadira puja escales UNIKA, que pot instal·lar-se en escales que tenen, un mínim de 63 cm d'ample. També disposem de plataformes amb mida reduïda, especialment indicades per a cases particulars. Si no hi ha suficient espai per a una plataforma o una cadira, llavors es pot valorar l'opció d'un elevador o un homelift.
  • Preferències estètiques: pots triar la cadira, plataforma o elevador en funció dels teus gustos i també en funció de com sigui l'entorn on s'ha d'instal·lar. La majoria de les nostres cadires disposen de diferents entapissats amb una gamma de colors. També pots canviar el color de la guia. Al final obtens una cadira adequada per a aquest espai. També pots personalitzar l'elevador perquè sigui del teu gust. osem de plataformes amb mida reduïda, especialment indicades per a cases particulars. Si no hi ha suficient espai per a una plataforma o una cadira, llavors es pot valorar l'opció d'un elevador o un homelift.
  • Funcionalitats: si necessites una cadira salvaescales per poder fer un recorregut multiplanta, llavors podràs triar entre la nostra cadira SOCIUS o la DEVOTUS. La nostra plataforma DÉCOR també pot fer parades entre plantes.

Tipus de solucions Salvaescales

Existeixen tres tipus de solucions salvaescales, et diem les diferències entre elles perquè puguis valorar quina és l'apropiada per a tu.

Salvaescales per a escales estretes

Per què triar una cadira salvaescales

Les cadires salvaescales s'han convertit en el millor aliat d'una persona amb problemes de mobilitat per a la seva casa. S'instal·len molt ràpid, no fa falta fer obres i són molt fàcils d'utilitzar.

Estan especialment indicades per a persones grans o persones que tenen dificultats per caminar o pujar i baixar escales. Aquests sistemes ocupen poc espai ja que a més es poden plegar i, si és necessari, també es pot fer una zona d'estacionament per a la cadira.

Quan és millor triar una plataforma salvaescales?

Les plataformes salvaescales estan especialment indicades per a persones que utilitzen cadira de rodes. Gràcies a aquests sistemes pots pujar amb la teva cadira de rodes, sense l'ajuda de ningú, i recórrer el tram d'escales que necessites.

Aquestes solucions es pleguen, així que ocupen menys espais quan no s'utilitzen. El plegat i desplegat és automàtic i es realitza mitjançant un botó en el comandament a distància. Són molt fàcils d'utilitzar, ja que solament has d'indicar la direcció cap a on vols anar amb un botó.

Elevador de curt recorregut per a tots els espais

Els elevadors verticals o de curt recorregut són plataformes que s'eleven en vertical, i estan especialment pensats per a desnivells de fins a 4 metres d'altura. Estan molt indicades en entrades de comunitats de veïns on hi ha uns graons per a arribar a l'ascensor, en comerços, restaurants o espais públics.

Aquestes solucions estan preparades perquè una persona en cadira de rodes pugui pujar de manera autònoma. Encara que els elevadors serveixen també per a persones que van amb un cotxet de nadó, el carret de la compra, una maleta de rodes, etc.

Elevador per l'entrada d'una comunitat

Homelift o elevador domèstic, genial per a cases particulars

Els homelift són l'alternativa ideal als ascensors en cases particulars. Amb un sistema molt semblant als ascensors convencionals, però més fàcils d'instal·lar i ocupen molt menys espai. A més, no necessiten una sala de màquines o un fossat, així que passen a ser molt bona opció en xalets o cases particulars.

Són molt fàcils d'utilitzar: hi ha un botó per cridar a la plataforma quan no es troba en el mateix pis que tu, una vegada dins, solament has de prémer el botó per a arribar a la planta que vols.

Aquestes solucions per a l'accessibilitat es poden personalitzar perquè siguin al teu gust i tinguin un disseny excel·lent per a l'espai on s'instal·la.

Triar el salvaescales correcte segons espai i tipus d'escales

Triar un salvaescales adequat pot ser una tasca complicada si no comptes amb l'ajuda adequada. Els nostres assessors tècnics són professionals qualificats per a oferir-te una atenció personalitzada i són capaces de trobar-te el salvaescales ideal per a tu.

Ells tenen en compte les teves necessitats, l'espai disponible i també quines combinacions pots afavorir l'espai interior del teu habitatge o local. A més, amb la primera visita podran prendre les mesures de l'escala o de l'espai per a poder oferir-te la millor solució.

El salvaescales correcte quan no s'usa una cadira de rodes

En moltes ocasions, les cadires salvaescales són la millor opció quan la persona que l'ha d'utilitzar no fa servir una cadira de rodes. Ocupen poc espai, són fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són pràctiques i segures. Per a les persones amb poca mobilitat que els costa baixar i pujar escales, però poden caminar, les cadires salvaescales són el seu millor aliat per a no perdre l'autonomia a casa.

Les cadires puja escales s'adapten a tota mena d'espais, això inclou escales rectes, corbes, amb replans i de caragol, a més, es poden instal·lar a l'exterior. Existeixen molts models de cadires i, en funció de l'espai, un assessor tècnic t'aconsella amb la millor opció.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu