sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Com utilitzar les cadires elèctriques per a escales

Per a què serveixen les cadires elèctriques per a escales? T'expliquem els seus avantatges i com faciliten la mobilitat diària de les persones.

 

Disposar d'escales en la llar pot resultar un impediment per a algunes persones. Sobretot, pot ser un obstacle per a usuaris majors o amb problemes de mobilitat. A més, també pot resultar un inconvenient a l'hora de pujar amb pes o per a una persona que té alguna lesió.

Per això, disposar d'una cadira elèctrica per a pujar i baixar escales pot suposar una major tranquil·litat i comoditat per a tots.

A continuació t'expliquem què són i com poden adaptar-se a la nostra llar.

 

Potser t'interessa: Cadires salvaescales per a pujar escales: Preu, instal·lació i més.

 

 

Què són les cadires elèctriques per a escales?

 

Les cadires elèctriques per a escales, més conegudes com a cadires salvaescales, serveixen per a l'elevació de les persones. Així doncs, permeten pujar i baixar a persones d'un pis a un altre sense necessitat de realitzar esforços. A més, milloren la seva seguretat diària, evitant caigudes i accidents.

Aquestes ajudes són molt útils per a les persones que es fan majors i que han perdut part de la seva agilitat. No obstant això, també estan pensades per a persones amb mobilitat reduïda o simplement per a millorar la qualitat de vida de qualsevol usuari.

Aquest dispositiu mecànic segueix el recorregut de les escales a través d'una guia o riel que s'instal·la sobre els mateixos esglaons.

 

 

 

Poden instal·lar-se en qualsevol mena d'escala?

 

Un dels punts més positius d'aquesta mena d'ajudes és que ocupen molt poc espai en el lloc d'instal·lació. Així mateix, s'adapten a pràcticament qualsevol tipus d'escala, sense necessitat de realitzar cap obra a casa.

Hi ha diferents models de cadires, cadascuna permet la seva adaptació en diferents tipus d'escala. La majoria d'elles permeten la seva instal·lació en escales amb trams rectes, escales corbes o amb replans intermedis. Així mateix, poden instal·lar-se en interiors i també hi ha cadires que s'adapten a entorns d'exterior.

A més, aquestes solucions permeten instal·lar-se en escales realment complexes. Així doncs, poden adaptar-se a escales de tipus caragol, escales molt estretes o amb un pendent molt pronunciat.

 

Així mateix, el lloc d'instal·lació d'una cadira puja escales no és un impediment. Poden col·locar-se en escales d'habitatges particulars, comunitats de veïns i fins i tot locals públics o privats.

També són plegables, per la qual cosa quan ningú les està utilitzant, poden quedar recollides sense ocupar espai per als usuaris que pugen o baixen a peu.

En aquest sentit, disposar d'una cadira salvaescales garanteix una tranquil·litat i comoditat extra a tots els seus usuaris. És per aquest motiu que en Válida sin barreras proporcionem tot tipus de solucions que milloren l'autonomia de les persones, independentment de la seva condició.

 

Quin preu tenen les cadires elèctriques per a escales i de què dependrà?

 

El preu de la cadira elèctrica salvaescales dependrà de diversos factors. Hem de tenir en compte que aquest tipus d'ajudes es fabriquen a mesura pel que el seu preu final dependrà de diferents inputs.

  • El tipus de recorregut a salvar: Com hem comentat, les cadires salvaescales permeten instal·lar-se en escales rectes, corbes o en espiral. La fabricació de la mena de guia es realitza a mesura, per la qual cosa el preu pot encarir-se si parlem de trams d'escala corbs, perquè el seu procés d'elaboració és més laboriós i requereix de més temps.
  • El model de cadira salvaescales: El preu final també ve determinat pel model de cadira que triem. Cada un, té característiques i opcionals diferents que poden encarir el preu final.
  • La distància a salvar: El cost del pujaescales també es defineix pels metres o distància a salvar. Com és lògic, a més distància més elevat serà el preu final.
  • Si és per a interior o exterior: Si la instal·lació de la cadira salvaescales és per a interior o per a intempèrie també pot variar el cost del pujaescales. Els materials que aguanten les inclemències del temps són més resistents perquè no es deteriorin. Per això, seran més costoses les cadires elevadores per a exteriors.

 

”qué

 

Cadires elèctriques per a escales de fàcil ús i seguretat garantida

 

Aquests sistemes d'elevació proporcionen una màxima seguretat a tots els seus usuaris. Per a una persona major, el fet de caure per les escales pot tenir conseqüències molt perjudicials i perilloses per a la seva salut. Per això, comptar amb una cadira, a més de facilitar la seva mobilitat i desplaçament diari, millorarà la seva confiança i seguretat.

Aquestes cadires elevadores són molt segures, a més compten amb un cinturó de seguretat per a major subjecció. D, tenen sensors de seguretat que detecten qualsevol possible obstacle durant el trajecte.

Així mateix, són especialment fàcils d'utilitzar. L'usuari tan sols ha de mantenir pressionat el botó que es troba situat en el mateix reposabraços. La cadira es mourà cap a la direcció desitjada de manera estable i sense sobresalts.

També ve equipada amb comandaments a distància per a cridar des de qualsevol punt de la casa.

 

”sillas

 

On comprar una cadira elèctrica per a escales si vius a Espanya?

 

A Válida sin barreras som una empresa de referència que ofereix tot tipus de solucions per a l'accessibilitat. No sols disposem de cadires pujaescales, també tenim altres ajudes com a plataformes salvaescales, elevadors verticals i altres solucions. Les plataformes salvaescales i elevadors verticals són molt útils per a les persones en cadira de rodes.

Tenim tècnics experts en mobilitat en cada localitat d'Espanya garantint un servei pròxim i de qualitat als nostres clients.

Disposem del catàleg més ampli de solucions per a la supressió de qualsevol barrera arquitectònica. Ja són més de 15.000 les ajudes tècniques instal·lades per tot el territori espanyol. Això ens posiciona com una empresa amb experiència, professional i pròxima amb els nostres usuaris.

En aquest sentit, si necessites informació sobre salvaescales, en Válida sin barreras podem oferir-te-la sense compromís. A més, poporcionamos un pressupost gratuït i sense compromís perquè el client pugui valorar l'opció que més li convingui.

El nostre telèfon gratuït d'atenció és el 900 414 000. També pots parlar amb nosaltres a través del mail [email protected] deixant les teves dades de contacte.

 

 

Articles relacionats:

- Sistemes d'elevació per a escales.

- Cadires per a escales en llars.

- Vols comprar una cadira salvaescaleras, una plataforma o en elevador?

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu