sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Comkedem i Válida sin barreras junts per una societat inclusiva

La millora de l'accessibilitat no només és alguna cosa que afecti a l'àmbit privat, dins de les cases o en les entrades dels habitatges. L'accessibilitat, si es pretén que sigui universal, ha d'estendre's a tots els àmbits, públics i privats. Per això, Comkedem i Válida sin barreras sumen forces a favor d'un món més inclusiu i accessible per a tots.

Comkedem és una associació sense ànim de lucre amb seu a Barcelona. Des de l'entitat, organitzen activitats d'oci i esport per a persones amb i sense discapacitat d'entre 7 i 25 anys. Per això, el principal objectiu de Comkedem és la plena inclusió de les persones, fomentant activitats adaptades per a tots.

Per fomentar aquesta inclusió, Comkedem organitza periòdicament activitats esportives recreatives, excursions, festes, tallers, activitats en família… que ajuden a la participació i sociabilització de nens i joves amb discapacitat física. A més, organitzen esdeveniments per captar fons, com el concert benèfic del proper dissabte 7 de maig a l'espai “La Fontana” de Barcelona. Per a l'ocasió, han reunit grups de referència del panorama nacional i internacional, com Joanna Roze, Gods of Rock Cover Band o Els Rostolls. Els diners recaptats serà destinat a fomentar activitats des de l'associació.

Per la seva banda, Válida sin barreras, empresa de referència a nivell espanyol en solucions en accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques, destina part dels seus recursos a Responsabilitat Social Corporativa. Per això, reverteix part dels seus beneficis en obres d'acció social, col·laborant amb entitats, associacions, fundacions i projectes destinats a fomentar la millora de la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten.

Més informació en:

COMKEDEM - associació sense ànim de lucre d'oci i esport inclusiu: www.comkedem.org

VÁLIDA SIN BARRERAS - instal·lació de solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques i millora de l'accessibilitat: www.validasinbarreras.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu