sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Comparativa de plataformes salvaescales: SPATIUM vs DÉCOR

comparativa de plataformes salvaescales

Si l'últim post comparàvem les cadires salvaescales FIDUS i SOCIUS, avui és el torn de dos de les millors plataformes salvaescales del mercat: la SPATUM i la DÉCOR.

Ambdues destaquen per la seva gran qualitat i fiabilitat, però presenten diferències tècniques importants. D'entrada, la plataforma SPATIUM únicament és apta per a trams d'escales rectes de fins a 10 metres, mentre que la DÉCOR pot instal·lar-se en trams corbs, amb replans o amb angles sense límit de recorregut.

El sistema de tracció entre una i una altra plataforma també és diferent. Mentre la SPATIUM utilitza un sistema de cremallera i pinyó, la DÉCOR utilitza un sistema de cadena de boles, la qual cosa li permet girar en els trajectes corbs amb gran comoditat y discreció.

La potència és un altre punt diferencial. La plataforma salvaescales SPATIUM utilitza bateries acte-recarregables que ofereixen una potència estàndard de 0,54 KW, mentre que la DÉCOR compta amb un motor de sèrie d'1,1 KW per afrontar les corbes. En qualsevol cas, és potència més que suficient per superar el trajecte assignat en els dos casos.

En capacitat de càrrega, SPATIUM destaca lleugerament per sobre de la DÉCOR. Mentre la primera ofereix una capacitat estàndard de 250 kg., la segona és de 225kg.

En tots dos casos, són plataformes salvaescales aptes per ser instal·lades tant en espais interiors com a la intempèrie. I en velocitat també són iguals: 0,1 m/s. Probablement és en el grau d'intrusió on trobem la major diferència. La DÉCOR compta amb un plegat especial, a més d'un disseny compacte i discret. Això li permet ser, a dia d'avui, la plataforma salvaescales amb menor grau d'intrusió (o el que és el mateix, la que menys sobresurt). Per això, la DÉCOR és una de les solucions en accessibilitat més recomanables per a aquells que busquen una plataforma discreta, segura i que s'adapti a espais reduïts i corbs.

D'altra banda, la SPATIUM és l'opció més recomanada pels quals busquin salvar un tram d'escales recte, una gran capacitat de càrrega i una excel·lent qualitat de acabats.

Si vols conèixer més detalls o saber quin és el seu preu, només has de posar-te en contacte amb nosaltres trucant-nos al 900 414 000.

Fins a dijous que ve! I no oblidis deixar el teu comentari 😉

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu