sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Contra las barreras de género

contra las barreras de género

Google Glass, les ulleres interactives que estan revolucionant el mercat, sumen entre les seves aplicacions ProfEye, pensada per a eliminar les barreres de gènere en les empreses.

ProfEye, permet a través de la realitat augmentada, veure a les persones juntament amb informació de les seves habilitats i competències més enllà del seu aspecte físic.

Segons els seus creadors, “ProfEye és una aplicació perquè el gènere quedi en segon terme durant les entrevistes de treball o en accions corporatives com a consells d'administració”, i afegeixen que la finalitat d'aquest avanç és millorar la presència de la dona en l'entorn laboral.

Aquest és un dels projectes internacionals que han participat enguany en Imagine, situat en Silicon Valley (Califòrnia), un centre que dóna suport a joves emprenedors de diversos països amb projectes que aspiren a canviar el món.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu