sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Contra les barreres invisibles

contra las barreras invisibles de la discapacidad

Hi ha barreres físiques amb les quals diàriament ha de lluitar una persona que viu en cadira de rodes. Però hi ha altres barreres que pesen encara més. En el Centre de Recuperació de Persones amb Discapacitat Física del Imserso (CRMF) els diuen les "barreres invisibles". Són les barreres que posa la societat a la discapacitat, les barreres que posa la ment.

Per això, el treball que es duu a terme en les instal·lacions del CRMF té sempre una doble vessant. D'una banda, la rehabilitació , de la qual es fa càrrec un destacat grup de professionals especialitzats. I, per un altre, la integració, derrocar aquestes barreres 'invisibles' perquè els alumnes puguin integrar-se plenament a la societat.

“Es tracta sobretot d'obrir el centre a altres col·lectius, a altres institucions, de donar a conèixer el treball que aquí es duu a terme per si algú necessita dels nostres serveis i, sobretot, de compartir experiències. Per als alumnes del centre és molt important", explicava la directora-gerent del CRMF, Concha Mayoral, després de rebre als professionals de les Forces Armades i mostrar-los les instal·lacions i alguns dels vehicles adaptats que utilitzen les persones amb mobilitat reduïda en els seus desplaçaments.

Hi ha barreres físiques amb les quals diàriament ha de lluitar una persona que viu en cadira de rodes. Però hi ha altres barreres que pesen encara més. En el Centre de Recuperació de Persones amb Discapacitat Física del Imserso (CRMF) els diuen les "barreres invisibles". Són les barreres que posa la societat a la discapacitat, les barreres que posa la ment. Per això, el treball que es duu a terme en les instal·lacions del CRMF té sempre una doble vessant. D'una banda, la rehabilitació , de la qual es fa càrrec un destacat grup de professionals especialitzats. I, per un altre, la integració, derrocar aquestes barreres 'invisibles' perquè els alumnes puguin integrar-se plenament en la societat.“Es tracta sobretot d'obrir el centre a altres col·lectius, a altres institucions, de donar a conèixer el treball que aquí es duu a terme per si algú necessita dels nostres serveis i, sobretot, de compartir experiències. Per als alumnes del centre és molt important", explicava la directora-gerent del CRMF, Concha Mayoral, després de rebre als professionals de les Forces Armades i mostrar-los les instal·lacions i alguns dels vehicles adaptats que utilitzen les persones amb mobilitat reduïda en els seus desplaçaments.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu