sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Crear la primera lliga Egípcia de futbol professional d'amputats com a objectiu de 2018

Jugadors inspirats per les seves crosses i la seva motivació, busquen constituir-se com un equip i fundar la primera federació d'amputats al país africà.

No existeixen barreres que frenin a aquest equip, es diuen Miracle Team (Equipo Miracle) i els mou la seva passió pel futbol. Són 25 jugadors de diferents llocs d'Egipte i no volen seguir jugant en un entorn amateur, sinó donar el salt per entrar en competicions que els iguali a altres disciplines esportives. El seu objectiu inicial és crear un equip propi per animar a uns altres a sumar esforços i crear una federació nacional amb competències autònomes i tenir un equip en cada governació. 

Existeixen variacions a les regles d'aquest enfrontament esportiu, no existeix el fora de joc i la durada de cada trobada consisteix en dos períodes de 25minuts cadascun i 10 minuts de descans. Els equips estan constituïts per 7 jugadors i un porter en cada equip i les crosses no poden tocar la pilota. 

Segons registra la federació mundial, actualment hi ha un total de 42 països que disposen d'una federació de futbol d'aquestes característiques a escala nacional.

 

Fuente: elpais.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu