sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

De torneig en torneig: l'odissea el jugador

Comencem setembre i volta a començar amb els tornejos de pàdel. En aquesta ocasió la celebració va tenir lloc a Madrid, concretament a la Ciutat de la Raqueta, VII Trofeu Fundació También-Konecta, celebrat els dies 11, 12 i 13 de setembre de 2015

Des d'aquest estiu, cada vegada que vaig a programar l'inici del viatge, ho haig de realitzar solament, ja que el meu company de joc és de Palma de Mallorca. Haig de reconèixer que segons quin torneig, en què ciutat es realitza, el viatge es fa una mica pesat. I és que preparar el viatge no és gens fàcil. En aquesta ocasió, vaig anar a treballar el mateix divendres (no sol·liciti el dia lliure) i acabi a la 13:00. Amb el temps just de preparar l'equip de joc, vaig comprar un entrepà i rumb a Madrid. Quatre hores de llarg i solitari viatge fins a la capital.

En ocasions, les distàncies entre torneig i torneig són una barrera que no tots poden arribar a superar (o permetre's). Però després del llarg camí, vaig poder recollir al meu company en l'aeroport de Barajas, i d'aquí directes a les instal·lacions esportives. Finalment, arribem a la nostra anhelada destinació: la Ciutat de la Raqueta. Sense amb prou feines poder parar per descansar, ens toca jugar la primera partida a les 18:30, després d'un dia llarg i pesat. 

Però no tot es redueix a competir… ni a la pista. En aquesta ocasió, les instal·lacions esportives a la Ciutat de la Raqueta són realment accessibles, amb rampes i ascensors on procedia. Encara que sembli obvi, no sempre és així. Àdhuc són molts els complexos que, per fastuosos que semblin, manquen de tota empatia cap a les persones que utilitzem cadira de rodes. 

D'altra banda, està l'hotel. cal dir que l'entrada, a més de la seva porta giratòria (incòmoda per a la cadira de rodes) disposava d'una porta lateral gairebé sempre oberta. A més, l'habitació estava totalment adaptada i als diferents espais de l'hotel accessibles

Competir no és fàcil, però existeixen factors que poden ajudar. L'accessibilitat dels espais, a la pista o fins i tot a l'habitació, són determinants per poder estar concentrat i poder jugar un bon partit. Igual que en el treball, considerar tots aquests punts requereix una gran empatia per part dels organitzadors i de les empreses, que en aquest cas, ha estat exemplar malgrat l’odissea del viatje.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu