sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Declaració de la renda amb fins socials

declaración de la renta con fines sociales

La Confederació Espanyola d'Organitzacions a favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEAPS) ha anunciat que l'aportació dels “fins socials” de la declaració de la renda de 2012 es destinarà a la inclusió social.

Aquesta aportació aconseguirà a un total de 38.500 persones amb discapacitat i als seus familiars. Els diferents programes desenvolupats en 2013 per la FEAPS beneficiaran a 20.920 persones amb discapacitat i a 17.500 dels seus familiars. Aquesta ajuda els permetrà tenir una vida digna basada en la “igualtat d'oportunitats, la reivindicació dels seus drets, el suport al voluntariat, la prevenció de l'abús i la lluita contra la discriminació, l'accessibilitat o la promoció de l'ocupació.”

Per a evitar que els efectes de la crisi continuïn afectant a un dels sectors més febles de la societat, marca la casella “fins socials” de la declaració de la renda. D'aquesta manera faràs que el 0.7% dels teus impostos es destini a la igualtat d'oportunitats dels més de 6 milions de persones afectades per la discapacitat i que es troben en risc d'exclusió.

Un simple gest que no augmenta els nostres impostos ni fa que la nostra devolució sigui menor.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu