sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Declaració de la renda amb fins socials

declaración de la renta con fines sociales

La Confederació Espanyola d'Organitzacions a favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEAPS) ha anunciat que l'aportació dels “fins socials” de la declaració de la renda de 2012 es destinarà a la inclusió social.

Aquesta aportació aconseguirà a un total de 38.500 persones amb discapacitat i als seus familiars. Els diferents programes desenvolupats en 2013 per la FEAPS beneficiaran a 20.920 persones amb discapacitat i a 17.500 dels seus familiars. Aquesta ajuda els permetrà tenir una vida digna basada en la “igualtat d'oportunitats, la reivindicació dels seus drets, el suport al voluntariat, la prevenció de l'abús i la lluita contra la discriminació, l'accessibilitat o la promoció de l'ocupació.”

Per a evitar que els efectes de la crisi continuïn afectant a un dels sectors més febles de la societat, marca la casella “fins socials” de la declaració de la renda. D'aquesta manera faràs que el 0.7% dels teus impostos es destini a la igualtat d'oportunitats dels més de 6 milions de persones afectades per la discapacitat i que es troben en risc d'exclusió.

Un simple gest que no augmenta els nostres impostos ni fa que la nostra devolució sigui menor.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu