sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Esport escolar adaptat a Bizkaia

Cada any s'organitza en Bizkaia un programa d'esport escolar adaptat dirigit a nens i nenes de 8 a 18 anys.

Aquest projecte organitzat per la Federació d'Esport Adaptat de Bizkaia en col·laboració amb la Diputació Foral de Bizkaia va començar en 2006, en la localitat de Getxo, actualment es desenvolupa també a Bilbao i Arrigorriaga.

Tots els nens amb discapacitat interessats a realitzar activitats esportives adaptades, podran fer-ho en els poliesportius de Bizkaia fins al 9 de juny, i comptaran amb l'ajuda de monitors especialitzats.

Podran participar en aquestes pràctiques lúdic-esportives nens amb diferents discapacitats: funcional, sensorial, intel·lectual i/o mixta.

A través d'aquestes activitats es pretén que els nens amb discapacitat puguin gaudir dels beneficis de l'esport i trobar un espai de diversió i de convivència amb altres nens.

Per a més informació es poden dirigir a: Federació d'Esport Adaptat de Bizkaia. Casa de l'Esport-Kirol Etxea. C/ José María Escuza nº16. 48013 Bilbao. De dilluns a divendres de 9.00 a 13:00h. Tel.: 94 441 31 81 – 94 442 42 94. www.asfedebi.com - [email protected].

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu