sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Derrick Coleman, superación en la SuperBowl

Derrick Coleman discapacidad auditiva

IInspiració. Aquesta és la paraula que defineix a Derrick Coleman, un jugador mitjà dels Seatlle Seahawks que serà decisiu en la pròxima Super Bowl i que, aquests dies, està sent protagonista gràcies a un anunci.

Coleman té sordesa des dels 3 anys, i porta aparells darrere de cada orella. Derrick ha aconseguit recuperar el 80% de la seva audició, encara que amb el casc i la suor, aquest percentatge es redueix fins al 60% durant el joc.

El seu camí fins al més alt del futbol americà no ha estat gens fàcil, i a l'escola i l'institut era el blanc de moltes bromes. Derreck recorda com el seu pare l'animava a ignorar-los amb aquesta frase “Apaga el teu aparell auditiu”.

La seva condició l'ha ajudat a desenvolupar altres capacitats, i ara és un expert llegint els llavis dels rivals i… dels seus entrenadors!

La seva discapacitat auditiva no ha estat un fre per aconseguir el seu somni, el de disputar la Super Bowl. Ara, és tot un exemple de superació per a molts, fins i tot per als seus rivals.

A més, arran de l'anunci publicitari que està fent furor en les xarxes, el pare de dues bessones amb problemes auditius, Jake Kovalcik, va escriure un twit a Coleman explicant-li que les petites de 9 anys tenen al jugador de Seattle com a inspiració. El missatge adjuntava una carta de les nenes.

Derrick va contestar la carta i, a més, va visitar a les petites i els hi va regalar entrades per al partit la SuperBowl. Us imagineu la felicitat de les nenes?

Bé per Coleman!

Per un món sense barreres, per un món ple de… inspiració.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu