sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Descobreix Genny, la innovadora cadira de rodes

Què és?

Genny és un vehicle per moure's amb total llibertat. És el resultat d'una evolució que va començar amb una intuïció de l'inventor Paolo Badano, qui va combinar la tecnologia i estètica d'un Segway. El resultat és aquesta cadira motoritzada, de funcionament intuïtiu i disseny atractiu.

Per a qui?

La cadira de rodes Genny està pensada per a aquelles persones amb mobilitat reduïda o discapacitat funcional que busquin un vehicle per desplaçar-se per dins i fora de la ciutat, a casa o en el treball, ja sigui en interiors o exteriors. És necessari tenir mobilitat a partir de la tercera vertebra per poder conduir-la correctament.

 Principals característiques:

- Ofereix total llibertat de moviments en permetre girs de 360º sobre el seu propi eix. Això és possible gràcies al seu característic xassís recolzat únicament sobre dues rodes.

- Avança i retrocedeix balancejant la part superior del cos, la qual cosa facilita enormement la seva conducció.

- Funciona amb bateries elèctriques, oferint una autonomia de 40km. Pot recarregar-se en qualsevol endoll convencional.

- Les seves dimensions són similars al d'una cadira de rodes, amb un ample total de 63cm, la qual cosa li permet passar per la majoria de portes i entrar als ascensors sense necessitat de maniobrar.

- Mou usuaris de fins a 95kg de pes.

- Pot arribar als 20 km/h de velocitat màxima.

- Puja esglaons de fins a 9 cm. d'altura sense problemes.

- Disposa d'una versió off-road, amb un ample de 80cm i amb rodes aptes per a pistes de terra i fang. Aquesta és la versió més radical, pensada per a aquelles persones que busquen un producte tot terreny versàtil i còmode per a les seves excursions pel camp.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu