sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Dia internacional de las Persones de Edat

Equilibrio ocupacional para personas mayores

El Dia Internacional de les Persones d'Edat se celebra cada 1 d'octubre des que va ser triat per l'Assemblea de les Nacions Unides, el 1991.

Cada vegada hi ha més persones grans al món sobretot als països desenvolupats, la població envelleix diuen uns, és una manera de veure'l. Una altra és, cada vegada vivim més anys i el desenvolupament i les polítiques de salut públiques ens proporcionen aquesta longevitat, com apunta les Nacions Unides.

Es considera gent d'edat a les persones de més de 65 anys, però com diu un estudi recent de Bupa Health Premi “ara ja ningú és vell als 65”. El concepte de vellesa hauria de revisar-se ja que a aquesta edat la majoria de la població se sent sana, activa i jove.

Com recorda Nacions Unides, actualment les persones grans realitzen una gran labor com a cuidadors de persones dependents i malaltes.
En el futur les persones d'edat tindran una labor cada vegada més important, bé a través del voluntariat, com a assessors transmetent coneixement i experiència, exercint la irreemplaçable funció de “avis” o bé, per a aquells que ho desitgin, seguint en actiu en el món laboral.

Font: Nacions Unides: http://www.un.org/es/
La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu